KultúrRing: a középszintű oktatásról vitáznak az Írószövetségben

2014. november 25. 11:17

Pokorni Zoltán (Fidesz), Kunhalmi Ágnes (MSZP), Kaposi József, az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója és Salamon Konrád történész (MTA) vitáznak a középszintű humán oktatásról a KultúrRing keretében november 26-án, szerdán a Magyar Írószövetség budapesti székházának dísztermében.

2014. november 25. 11:17

A KultúrRing újabb nyilvános vitájára Szorítóban a középszintű humán oktatás címmel kerül sor november 26-án, szerdán 18 órakor a Magyar Írószövetség budapesti székházának dísztermében, a Bajza utca 18. alatt.

A ringben:

KAPOSI JÓZSEF
az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet főigazgatója
KUNHALMI ÁGNES
az MSZP budapesti elnöke, a párt oktatáspolitikusa
POKORNI ZOLTÁN
a Fidesz alelnöke, Hegyvidék polgármestere, oktatáspolitikus
SALAMON KONRÁD
történész, a Magyar Tudományos Akadémia doktora

Játékvezető:

Horkay Hörcher Ferenc
eszmetörténész, kritikus, egyetemi tanár

A KultúrRing sorozatban olyan kulturális és közéleti témákat tárgyalnak, amelyek a társadalom szélesebb rétegét is foglalkoztatják. Az Írószövetség történelmi hagyományaihoz híven igyekeznek a ma sokszor méltatlan vitáknak kulturált és mértéktartó keretet nyújtani. A szervezők célja az egymástól eltérő vélemények és nézetek ütköztetése és egyeztetése az értelmes párbeszéd kialakítása érdekében.

A KultúrRing médiapartnere a Mandiner.

A belépés ingyenes.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2014. november 25. 12:07
Pokornit azért küldték oda, mert az ő véleménye jóval kevésbé tér el az ellenzékétől, mint a párt irányvonala. Így vele komolyan vitázni nem lehet. Amit meg mond, azt saját pártja úgyis leszarja, és csinálja, amit eddig, Czunyiné kaliberű apparatcsikokkal. Kunhalmi meg odamegy bólogatni, okosakat mondani, ahelyett, hogy egy szar diplomát összemelózna. Oktatáspolitikus, b+.
buckafej
2014. november 25. 11:30
Pokorni legalább tanított tanárként, volt oktatási miniszter. Kaposi és Salamon szintén ért az oktatáshoz. De mitől "oktatáspolitikus" Kunhalmi? Nincs pedagógus végzettsége, még diplomája se. Ha valaki sokat térdel a pártführerek irodájában, akkor már szakpolitikus lesz?
Apáczai
2014. november 25. 11:19
KultúrRing: a középszintű oktatásról vitáznak az Írószövetségben Ha írni már nem tudnak, akkor a közoktatásból kikopott Pokornival az élen jól jön egy kis bekiabálás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!