A Századvég kormányzati szerződéseinek nyilvánosságát követeli az LMP

2014. november 03. 11:41

Az LMP felszólítja a Századvéget, hogy hozza nyilvánosságra a kormányzattal kötött szerződéseit és a kapcsolódó tanulmányokat. A párt emiatt közérdekű adatigényléssel fordul a Miniszterelnökséghez is. Mellár Tamás korábbi kutatási igazgató korábban pénzmosodának nevezte a Századvéget, amiért be is perelték: Mellárt Schiffer András fogja a perben képviselni.

2014. november 03. 11:41

Az LMP felszólítja a Századvéget, hogy hozza nyilvánosságra a kormányzattal kötött szerződéseit és a kapcsolódó tanulmányokat, emellett a párt közérdekű adatigénylést nyújt be a Miniszterelnökséghez a 2011. április 1. és 2014. október 31. között létrejött szerződések nyilvánosságra hozása érdekében – tudatta a párt társelnöke hétfőn.

Szél Bernadett közleményében kitért arra, hogy a Schiffer és Társa Ügyvédi Iroda vállalta Mellár Tamás képviseletét abban a perben, amelyet a Századvég indított ellene, miután volt kutatási igazgatója úgy nyilatkozott: a kormány valódi teljesítmény nélkül fizetett milliárdos nagyságrendben pénzeket a Századvégnek.

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2014. november 03. 13:21
A Happyend-en keresztül Orbán klasszisokkal kevesebbet lopott, mint ezek, de az istenadta nép, amelyik hisz, már leszarja, hogy Viktor kilopja a szemét. Csak a rezsi csökkenjen....
Julismama2
2014. november 03. 12:36
Horváth András helyett Mellár Tamás........
Berecskereki
2014. november 03. 12:24
Schiffer András és gittegylete már annyi mindent kikért, de eredményt még ezidáig nem produkált. Mellár Tamás azt állította, hogy a Századvég pénzmosoda. Másként fogalmazva bűncselekménnyel vádolta a Századvéget. Schiffer András, mint jogot végzett személy tudja, hogy a vádlónak bizonyítékot kell letennie, mert ennek hiányában rágalmaz. (Csak megjegyzem; Ravasz jogász SA, mert eddig minden esetben a feljelentését ismeretlen tettes ellen tette meg, ráhagyva a bizonyítást az ügyészségre. Ezzel kettős célt ért el, amely a sapka történethez hasonló.) Hiába kéri ki a szerződéseket, hiába emlegeti MT a tanulmányok közzétételét, mert csak akkor lenne ez eredményes, ha nem létezik ilyen tanulmány, vagy nem elégíti ki a tanulmány kritériumát. Szerintem ezekből nem fogja tudni alátámasztani a vádat, ez nem lesz elég a védekezéséhez.
qccqccqcc
2014. november 03. 11:58
Felszólítom az LMP-t hogy viselkedjen súlyának megfelelően. Ergo: kuss, helyedre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!