Meg kell ismételni a választást Ózdon

2014. október 22. 17:45

Helyben hagyta a Debreceni Ítélőtábla a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Választási Bizottság pénteki döntését, így meg kell ismételni a polgármester-választást Ózdon.

2014. október 22. 17:45

Most már biztos, hogy meg kell ismételni a választást Ózdon, miután a Debreceni Ítélőtábla a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Választási Bizottság pénteki döntését.

Kovács János, a területi választási iroda vezetője korábban arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Fürjes Pál (Fidesz-KDNP) korábbi polgármester támadta meg a helyi választási bizottság eredménymegállapító határozatát, ennek helyt adva rendelték el a választás megismétlését. 

Fürjes Pál az M1 Ma reggel című műsorában pénteken azt mondta: a valasztas.hu adatai szerint hét szavazat hiányzik Ózdon az urnákból, ennyi a különbség a választásra jelentkezők és a leadott szavazatok között.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2014. október 23. 11:11
"Meg kell ismételni a választást Ózdon" ...................... Nemigen tudnék megcáfolhatatlan érveket felhozni azok ellen, akik azt mondják, hogy a fidesz még aljasabb, mint az mszp, dk együtt-pm és az szdsz együttvéve.
mákvirág
2014. október 23. 11:04
Soem gobdoltam volna, hogy felelősen le tudnék ilyet írni: de minden szimpátiám az őzdi jobbikosé!Veszen a fidesz újra!
EU Diktatúra
2014. október 22. 23:01
Sőt Úgy mint Írországban Addig és addig , ujra és ujra szavaztatni kell a birkákat amig a fideszbolsevik pÁRTnak megfelelő eredmény nem születik A PÁRTAL A NÉPPEL EGY AZ UTUNK A JELSZAVUNK MUTYI ÉS LOPNI
EU Diktatúra
2014. október 22. 22:46
Páván "Nem köll csalni." Mondta a hazug , tolvaj orbán majd hozzátette hogy "De ne mi nyerjük a legtöbbet"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!