Osztolykán: Balog tudatlan, de ne mondjon le

2014. augusztus 05. 12:01

Az LMP politikusa szerint tudatlanságról árulkodik Balog Zoltán azon kijelentése, hogy Magyarországról nem deportáltak romákat.

2014. augusztus 05. 12:01

Osztolykán kifejtette: az emlékezetpolitika nem lehet ilyen vagy olyan színű, ezért is vesz részt az LMP minden ilyen eseményen.

Hozzátette: nem várja el, hogy Balog lemondjon, ugyanakkor a „pökhendi stílust” sem tartja jónak, hogy „írunk az újságba egy levelet, hogy akkor majd tanul róla a miniszter úr.

Szerinte ha Balog Zoltán roma-integrációval foglalkozó emberként már nem lát ebben semmi pozitívat, akkor ezt abba kell hagyni.

Összesen 86 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. augusztus 05. 22:07
Szerintem jár a kárpótlás, a muzsikus cigánynak meg zenés felár.
oskar
2014. augusztus 05. 21:45
Ki tudja, mi lett volna????? Szóval történelmietlen az a mi lett volna!!! De mégis kell mondani mert sokan a mai ismeretek birtokában ítélik meg az akkori emberek cselekedeteit. Akkor nem úgy volt, hogy azonnal kiderül minden. Az emberek azt gondolták, hogy nem kiirtják a deportáltakat hanem munkára viszik. Ha valami kiszivárgott arról, mi folyik a lágerekben az elsősorban a Szövetségeseknek jutott tudtára és nem a lakosságnak. Ha ez így volz akkor miért nem az odavezető vasútvonalakat bombázták????? Szóval mi lett volna ha az emberek tudják, mi célból viszik el a deportáltakat??????? Mi lett volna ha Horthy és a magyar vezetés már 40-ben határozott ellent mond Hitlernek és nem lesz szövetségese. Lett volna indoka mert a Trianoni szerződés nem engedett hadsereg fejlesztést. Hitler engedte volna Magyarországot semlegesnek???????
Ángyán Páván
2014. augusztus 05. 21:03
Ki ez a tyúk? Kikötötték. Benne hallgat a sötétség.
Karakter
2014. augusztus 05. 20:58
Pancser bal! http://sonyo.blog.hu/2014/08/05/pancser_bal
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!