Nincs buszozás a mopedes mozgássérülteknek Pécsen

2014. július 31. 14:01

Az elektromos mopeddel közlekedőket nem engedik fel az alacsonypadlós buszokra Pécsen.

2014. július 31. 14:01

Nem szállhatnak fel az alacsonypadlós buszokra az elektromos mopeddel közlekedő mozgássérültek Pécsen. Azt mondja a cég, hogy csak a hagyományos kerekesszékesek szállhatnak fel, sokan vannak azonban, akik nem is tudnának ilyen eszközöket használni.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nomine
2014. augusztus 01. 09:03
a megoldás egyébként vlgtelenül egyszerű: meg kell csak kérdezni a buszok gyártóját,hogy az ő ajánlásaikban szerepel -e a mozgássérülteknek ez a fajta közlekedési eszköze pl. ha a busz megtervezésekor ez nem volt szempont és az átalakítás aránytalanul magas összeg lenne akkor sajnos ez biztonságtechnikai és több egyéb szempontból nem lehetséges vannak ilyen esetek egyébként meg ha a közbeszerzésben ez nem volt szempont, akkor ne a szegény volánt szidjátok hanem azt akik erre akkor nem gondoltak és enélkül tették meg a kiírást az is lehet h gondoltak, de nem volt rá elég pénz.... ne feltételezétek már mindjárt azt, h mindenki a rokkantakon akarja kitölteni a bosszúját és velük szivúzik millió oka lehet a dolognak... :-(
Ángyán Páván
2014. július 31. 16:27
Az semmi. A cuclib kormányok által csilliárd EU-támogatásokból épült vasuti aluljárók - Vecséstől Monorig - mozgássérült liftje a megépités pillanatától nem müködik. Igy aztán az öregasszony meg a babakocsis kismama, aki korábban simán átsétált a vasuti peronon, most le-fel kell másszon a valagút lépcsőjén.
Maddox
2014. július 31. 15:18
Vazze próbálnátok ti átkecmeregni a városon azzal a vacakkal, rögtön más lenne a leányzó fekvése.
kjkj945
2014. július 31. 14:47
Juhász Márton fejmozdulatokkal irányítható kerekes széke forradalmasíthatja a mozgássérült emberek közlekedését. és aki teljesen béna csak a fejét tudja mozgatni. Ez kirekesztés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!