Rogán elmondja, mi a baj szerinte a Jobbikkal

2014. május 12. 20:57

A Fidesz-frakcióvezető szerint Morvai Krisztina agresszív stílusával inkább ártott, mint használt, Szegedi Csanád önmagát kereste, Kovács Béla pedig inkább Oroszországgal barátkozott az EP-ben ahelyett, hogy az országot képviselte volna.

2014. május 12. 20:57

„A miniszterelnök kétszer is ott volt az Európai Parlamentben, hogy megvédje a magyarokat és megvédje Magyarországot. És, tisztelt jobbikos képviselőtársaim, ha itt én viszont az önök európai parlamenti képviselőinek a tevékenységét tenném mérlegre, akkor ez egy egész furcsa mérleg lenne. Mert egyikük, az a stílusával folyamatosan az Európai Parlamentben és azon kívül is lejáratta Magyarországot és a magyarokat, egy agresszív stílussal. Másikuk az éppen önnönmaga útjait keresgélte az Európai Parlamentben és legkevésbé sem a magyarok ügyét képviselte, a harmadik meg közülük, úgy tűnik, legalábbis az utóbbi hírek alapján: több időt tölt el Oroszországban, mint Budapesten vagy éppen Brüsszelben” — fogalmazott a parlamentben Rogán Antal, a Fidesz-frakció vezetője.

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2014. május 13. 15:32
" a harmadik meg közülük, úgy tűnik, legalábbis az utóbbi hírek alapján: több időt tölt el Oroszországban, mint Budapesten vagy éppen Brüsszelben” " ööö... ...orbán viktorra gondolt a paksi egyeztetés kapcsán?
101 kiskutya
2014. május 13. 11:44
Igaza van, a Jobbik nem való az EP-be, bár a szélsőségesség sehová sem való szerintem!
Kohncsita Kolbász
2014. május 13. 11:34
A Fidesz-frakcióvezető Rogán szerint agresszív stílusával, azzal hogy 30-adszorra sem tudta rendesen megszámolni az ingatlanjait és azok alapterületét, inkább ártott, mint használt, ezért lelkiismeretére halgatva lemond
Kohncsita Kolbász
2014. május 13. 11:32
2 Mert Mesterházy Attila újra muskétás körszakállat növeszt 3 Mert a szokásjog szerint a legnagyobb ellenzéki frakció kapja ezt a pozíciót 4 Mert a Jobbik elszámoltatásából nem kér sem a Fidesz, sem az MSZP
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!