Egy ismert médiavállalkozót vádol Tasnádi a Fenyő-gyilkossággal

2014. április 03. 16:34

A Fenyő-gyilkosság büntetőperében a tanúként megidézett, épp szabadságvesztését töltő Tasnádi Péter arról beszélt: egy ismert médiavállalkozó bízta meg a Fenyő-gyilkossággal, amit bevallása szerint nem követett el, de a pénzt azért felvette tőle.

2014. április 03. 16:34

A punk taréjt viselő, rabruhában tanúskodó, szabadságvesztését töltő Tasnádi Péter a Fenyő-gyilkosság perében egy ismert médiavállalkozót vádolt meg azzal, hogy 16-17 évvel ezelőtt egy budai hotelben megbízta őt Fenyő megölésével – írja az Index. Tasnádi Péter elmondása szerint felvette az azért járó pénzt, de a gyilkossághoz nincs semmi köze, nem tud róla semmit.

Az Index tudósítása szerint Tasnádi szégyelli, hogy lehúzta a médiavállalkozót, aki korábban barátja is volt, de ez „olyan magas labda volt, hogy nem lehetett kihagyni”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
56október
2014. április 04. 07:04
Apró, de jellemző keresztmetszet ezeknek az "embereknek" az erkölcsi kvalitásairól. Undorító!!!
nyugalmazott tanár
2014. április 04. 06:23
"...Tasnádi Péter arról beszélt: egy ismert médiavállalkozó bízta meg a Fenyő-gyilkossággal,..." És? Mit lépett a tisztelt független? A médiavállalkozó érinthetetlen személy?
marko11
2014. április 04. 00:03
Az "ismert média vállalkozó" már évek óta szóbeszéd tárgya. De, ha másért nem is, a Napkeltéért súlyos büntetést érdemelne. Bűn-rossz volt!
talán
2014. április 03. 19:02
Mi a Magyar Úszó Szövetség álláspontja?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!