DK: Hirt Ferenc Orbán bábja

2014. április 05. 15:28

A DK szerint az a szégyen, hogy Hirt Ferenc mozgássérültként az elmúlt négy évben „végignézte, hogyan alázza meg sorstársait az általa támogatott hatalom”.

2014. április 05. 15:28

A Demokratikus Koalíció Hirt Ferenc mozgáskorlátozottsága miatt szolidáris a fideszes politikussal, aki „nem ezért báb, hanem azért, mert Orbán Viktor bábja”. Gréczy Zsolt DK-szóvivő Hoppál Péter Fidesz-szóvivő azon szombati kijelentésére reagált az MTI-nek, miszerint a Gyurcsány-koalíció végleg megmutatta igazi arcát, amikor fizetett hirdetésben Hirt Ferenc Tolna megyei fideszes képviselő mozgáskorlátozottságán gúnyolódott.

 
Hoppál Péter sajtótájékoztatóján elmondta, a baloldal a Sárga Hirdető című Tolna megyei kiadványban a következő szöveggel jelentetett meg hirdetést: „Bábu vagy, nem te lépsz, valaki irányít. A már klasszikusnak számító idézet tökéletesen illik Tamási és kistérségének országgyűlési képviselőjére Hirt Ferencre, aki immár nyolcadik éve a Fidesz helyi bábjaként lézeng a választókerületében”. A DK szerint Hoppál Péter hazudik, amikor azt állítja, hogy Tolna megyében megsértettek egy fideszes jelöltet, miután bábnak nevezték. „Az illető mozgássérült – amiért a Demokratikus Koalíció szolidáris vele –, de nem ezért báb, hanem azért, mert Orbán Viktor bábja. Mint ahogy minden fideszes politikus az” – tették hozzá.
 
Szerintük az a szégyen, hogy Hirt Ferenc mozgássérültként az elmúlt négy évben „végignézte, hogyan alázza meg sorstársait az általa támogatott hatalom”. Ugyanis az az Orbán-rezsim ártott leginkább a mozgássérülteknek, amely több százezer rokkantnak vette el a jogosultságát és a pénzét, sokakat az éhhalál szélére sodorva – fűzték hozzá. „Ezt próbálta a Fidesz szóvivője félremagyarázni, aki ha erre képes, nyilvánvalóan nem normális” – fogalmaztak.

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
arokkantisember
2014. április 06. 10:40
A DK ezúttal tévedett.... egy kicsit... http://arokkantisember.blog.hu/2014/04/06/tevedes_hirt_ferenc_nem_babu_hanem_a_rendszer_haszonelvezoje_egy_orai_erdemi_munkaval_tobb_mint_40_m
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. április 06. 01:49
Báb itt az 52%. Agyatlan fszok. Ezeket is állampénzen képezték és tessék, egy oldal történelmet nem olvastak. Annyit tud hogy szar nekem maj jó..oda.. neki. maj jó.. Jó szolgálatot tesznek a feketére játszó dpla vagy semmiző kispályás arogáns suttyó Fiatal DöglegyEk SZöviének. Kérjetek sorszámot mikor lehet konkrétan háziszolgálatra küldeni feleségeiteket. Biztos, hogy csekélység ez nektek.
Karakter
2014. április 05. 17:01
http://sonyo.blog.hu/2014/04/04/iq_harcosok Szinte mérni lehet a trió (Gyurcsány, Mesterházy, Bajnai) intelligencia hányadosának (IQ) csökkenő tendenciáját. A csökkenő tendencia és a választás napja felé történő közeledés között pedig szoros összefüggést látok. Minél jobban közelítünk a választás napjához, annál inkább csökken ez a szám.
kitiltott
2014. április 05. 16:12
Ezt eddig is tudtuk a Dk a tahók pártja
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!