„Kibelezlek”: késsel támadtak egy MSZP-s aktivistára Zuglóban

2014. március 29. 15:36

Késsel támadtak meg egy MSZP-s aktivistát Zuglóban szombat reggel. A támadó azt mondta az aktivistának:„kibelezlek”. A rendőrség már elfogta a férfit, akit kihallgatnak.

2014. március 29. 15:36

Késsel támadt egy férfi egy MSZP-s aktivistára szombat reggel Zuglóban, a Bosnyák téren - közölte a szocialista párt az MTI-vel. A rendőrség a késsel hadonászó férfit előállította.

Az MSZP közleményében arról tájékoztatott, hogy a kampányoló szocialista pártaktivistákhoz két férfi lépett oda, szóváltás alakult ki, majd az egyik férfi kést rántott, és azt mondta, „kibelezlek”.
 
„Az aktivisták fellépése nyomán a két férfi megpróbált elmenekülni, ám két pártaktivista utánuk eredt. Bár az egyikük útját egy közelben kampányoló fideszes aktivista elállta, a késsel fenyegető férfit végül sikerült megállítani, sikerült rendőrt hívni, aki a helyszínen intézkedett, a férfit elvezette” – írta az ellenzéki párt, amely vizsgálatot követel.
 
Az MTI megkeresésére az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) kommunikációs szolgálata azt közölte, hogy egy 50 éves férfi keveredett szóváltásba a Bosnyák téren az ott tartózkodókkal, majd egy késsel hadonászni kezdett, végül felszólításukra távozott. Senki nem sérült meg.
 
A férfit a XIV. kerületi kapitányság járőrei előállították, a kést lefoglalták tőle, a kihallgatása pedig jelenleg is tart – tudatta a rendőrség.
 

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Warwolf
2014. március 29. 16:08
Ezt csak én nem értem? Adott egy MSZP csoport. Odamegy 2 ember. Az egyik kést ránt. Megfenyegeti az aktivistákat. Eztán elmenekül a társával. Ezt így hogy? (Van pár tippem)
sersem3
2014. március 29. 16:05
Sosem értettem az ilyen embereket. Minek vesz elő egy kést,ha nem használja? Kés nélkül is mondhatta volna,hogy kibelezlek,meg szó nélkül is kibelezhette volna...
vigyor
2014. március 29. 15:43
Hülyék.
Zsolt75
2014. március 29. 15:41
Hogy pont volt ott egy Fideszes aktivista is, aki segítette a "késelő" menekülését...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!