Az MSZP minél több nemzetközi megfigyelőt hívna az országba

2014. február 09. 13:24

Az MSZP szerint 1985 óta nem rendeztek olyan egyenlőtlen feltételekkel választásokat, mint idén. A párt ezért felszólítja a kormányt, hogy minél több nemzetközi megfigyelőt hívjon az országba április 6-ára.

2014. február 09. 13:24

Az MSZP felszólítja a kormányt, tegyen meg mindent, hogy minél több nemzetközi megfigyelő legyen jelen az április 6-ai országgyűlési választáson, mondta Szabó Vilmos, a párt országgyűlési képviselője vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón. A képviselő hangsúlyozta: olyan mértékben változtatták meg egyoldalúan a választási szabályokat, hogy ilyen egyenlőtlen feltételekkel 1985 óta nem voltak országgyűlési választások.

Emellett azt tapasztalják, hogy „Orbán Viktor és csapata minden elkövet hatalmának megóvása érdekében”, és ennek során nem számít sem az erkölcs, sem a jogállami alapelvek, de még a törvények sem. Emiatt indokolt az EBESZ és az Európai Unió megfigyelőinek jelenléte, akik garanciát jelentenek a választások tisztaságára és átláthatóságára.

A képviselő szerint nemzetközi megfigyelők munkáját minden demokratának segítenie kell, ezért az MSZP felszólította Orbán Viktort és kormányát: biztosítsák munkájuk feltételeit. Szabó Vilmos úgy látja, Magyarország csak így maradhat tagja az európai demokráciák klubjának, ellenkező esetben kiiratkozik onnan.

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kvantumfilozófus
2014. február 10. 08:53
(politikai hirdetés) MSZP, a korrupció pártja! Amit ígérünk: - Legyen neked is több százmilliós offshore számlád - Gyors meggazdagodás állami közbeszerzésekkel - Adómentes jövedelem - Pénzmosás - Hatékonyság. Lopunk reggel, délben meg este - Közben fontos párt- és kormánypozíciókat is betölthetsz - Lehet, hogy még akasztunk is, ha a konkurencia beleköp a levesünkbe Válassz minket, mi vagyunk a jövő!
basatu
2014. február 10. 07:54
Érted egyáltalán hogy mi a levélbeni szavazás lénye? Nos a fidesznyik a begyüjtött adatok alapján írni fog magának voksokat.a létező és nem létező szavazópolgárok nevében,és ezeket többszörösen is felhasználják! A fentiek miatt is kell az uniós és az ENSZ ellenőreiknek jelen lenniük,és olyan jogosítványokkal amelyek az azonnali megtorlás lehetőségét biztosítják!
basatu
2014. február 10. 03:10
Mindenképpen megfigyelőknek kell jelenlenniük minden választási helyiségben,és minden levél szavazatot is nekik kell ellenőrizniük mert a fidesznyik átírta a választási törvényeket,és szinte 100% hogy mindenütt csalnak mint ahogy a közpénzekkel és a magán pénzek lenyulásával teszik.
ballada
2014. február 10. 02:33
Választási csalásra készül az mszp,minden választást elszabotáltak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!