Repülőtér épülhet Felcsúton

2014. január 27. 08:29

Egy magánrepülőtér kialakítására adott engedélyt Felcsúton az illetékes a légügyi, illetve környezetvédelmi hatóság, amit állítólag egy kisrepülőgép használ majd mezőgazdasági megfigyelésekre.

2014. január 27. 08:29

A Légügyi Hatóság és a Közép-Dunántúli Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség is engedélyezte egy repülőtér kialakítását Felcsúton, így napirenden van a Bodmér–Felcsút IV. osztályú, saját használatú, közforgalmon kívüli, nem nyilvános le- és felszállópályája kialakítása – írja a Népszabadság a felcsúti településszerkezeti tervre hivatkozva. A repülőteret egy Cessna–172 típusú kisrepülőgép használja majd alkalmi mezőgazdasági megfigyelésre.

A tervek szerint tovább bővülhet a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia, és Lévai Anikónak a háza alatt összevont hathektáros szántója is már rekreációs területként szerepel a tervben.

Összesen 246 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
S0ma
2014. január 27. 19:59
"A repülőteret egy Cessna–172 típusú kisrepülőgép használja majd alkalmi mezőgazdasági megfigyelésre." --- Szenzációóóóóóóóóóóóó! Tülülüknek
Selamat
2014. január 27. 16:12
Elköszönök. Most a családom jön.
Terminátor
2014. január 27. 14:55
Agymosott fideszesek ! Emlékezzetek Stadler Jóskára Akasztón ő is megépítette a stadiont , repülőtérre már nem volt ideje ....Hasonlít a vezíretekre ,ill nem ,ő magyar .
csuka
2014. január 27. 14:42
http://alfahir.hu/fideszes_kepviselok_sikkasztottak_tapiogyorgyen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!