Ha itt hibázol…

2013. december 20. 13:09

Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni.

2013. december 20. 13:09
Mérő Vera
Mérő Vera

A mai napon azonban kiderült, hogy a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat - mellesleg egyben a Parlament - elnöke, dr. Kövér László (illetve az általa elnökölt szervezet) aggályosnak tartja, hogy a szokásos évi parlamenti gyermekkarácsonyon olyan személy lépjen fel, aki korábban felnőtt tartalmú filmekben szerepelt. Az ügy kimenetele jelen állás szerint egyszerre győzelem és horrorisztikus jóslat. Győzelem az, hogy a kereskedelmi csatorna kimondottan szép nyilatkozattal, meglepő egyszerűséggel reagált: szomorúan lemondták a fellépést, mert ha egyikük nem elég jó, akkor semelyikük sem elég jó. »Különösen fájó, hogy mindez pont egy olyan versenyző miatt történik, aki néhány évvel ezelőtt ugyanúgy ott ünnepelhetett volna, hiszen maga is szegény, hátrányos helyzetű gyermek volt.«

Ez így korrekt.

Eddig a győzelem. Mert ami itt történt, az igenis horror. Az üzenet tiszta és félreérthetetlen, mint egy pofon. Ha itt hibázol, legyél bárki, bárhol, bármilyen körülmények között, örökre elhibáztad. Mindent. Nincs változás, nincs vezeklés. Amúgy szerintem nem is lenne miért vezekelni, de nem ez a lényeg, hanem a hatalom üzenete.

Ma a hatalom nem szereti a hibát. Kár, mert ez logikusan azt jelenti, hogy a fejlődést sem.

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2013. december 22. 09:52
Már megint ez a férfi sovinizmus miért ne b@szhatna nyugodtan egy nő. Vicc: Jani bácsi keféli a feleségér a az asszony elkezd mozgolódni alatta. Jani bá' megáll és megkérdezi: -Mama most én b@szok vagy te?
vigyor
2013. december 22. 09:09
Uborkaszezon...még mindig itt tartunk, hahóóó,frissíteni kéne Vera, ez a szegény lány sztori már egy kisgyerekkel és egy kutyával sem lesz eladható....
Peter8811
2013. december 22. 08:29
Egyszer volt, hol nem volt, volt egy nagyon szegény leány. Nehéz élete volt, nem tudott jobbat, elment egy időre pornózni. Főleg azt nem akarta, hogy a beteg, és rabló panamai pornós Bokros Lajos nyugdíjreform című rablászati látványszínházzal támogassa a Bankokat, és elege lett a Szemkilövető Gyurcsány Ferencből, a libatartókat átbaszó Wallis Kisbőgőből és az er betűt kimondani képtelen Körmös Bauer Tamásból, "akinek a pápájálól kölmös tlaktolt neveztek el a Lákosi lendszelben."
narmer
2013. december 20. 22:17
Létezik még valami baromság amibe bele tudnál kötni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!