A gazdasági bizottságban hallgatná meg az MSZP Horváthot

2013. december 02. 14:07

Az MSZP hétfőn ismét kezdeményezte, hogy az Országgyűlés gazdasági bizottságában hallgassák meg Horváth Andrást, a NAV volt munkatársát, de ezt a javaslatot a bizottság kormánypárti tagjai indoklás nélkül elutasították – közölte a testület szocialista alelnöke, Kovács Tibor.

2013. december 02. 14:07

Kovács Tibor azt mondta, Horváth András ezermilliárd forint körüli adócsalásról beszélt, miközben bejelentette, hogy korábban számos kormánytagot és vezető fideszes politikust is megkeresett az ügyben. A gazdasági bizottságnak kötelessége megvizsgálni ezt az esetet – jelentette ki. Érthetetlennek nevezte, hogy a kormánypárti képviselők közül „egy sem kíváncsi arra”, hogy Horváth András állításai megfelelnek-e a valóságnak.

Kijelentette, hazug az a sejtetés, hogy az MSZP és a Fidesz képviselőcsoportjainak „közösen lenne bármiféle takargatnivalója”. Egyelőre úgy tűnik, hogy a Fidesz-frakciónak van takargatnivalója az ügyben - mondta. A szocialista politikus szerint nem az a kérdés, hogy az ellenzéki frakciók meg tudnak-e állapodni egy vizsgálóbizottság létrehozásában, hanem az, hogy a Fidesz frakciója hajlandó-e támogatni ezt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
josip
2013. december 02. 15:25
Oszoljanak kérem, nincs itt semmi látnivaló.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!