Nem lesz állami mobilcég

2013. november 06. 11:36

Beolvad a Magyar Posta, az MFB és az MVM által létrehozott MPVI Mobil Zrt. a postába – írja az MNO. A másik két cég visszakapja a félmilliárd forintos alaptőkét, melyet a cég rendelkezésére bocsátottak.

2013. november 06. 11:36

Nem lép állami szereplő a mobilpiacra, ugyanis megszüntették az MPVI Mobil Zrt-t – tudta meg az MNO. A cég beolvad a Magyar Postába, az MFB és az MVM pedig visszakapja a cégbe fektetett félmilliárd forintot. A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy ennek ellenére folytatódni fog a mobil távközlési piac bővítése, így még egy idén kiírásra kerülő tenderen a három jelenlegi mobilcég mellett megjelenhet újabb szereplő.

A cég az NMHH 2011-es frekvenciaaukcióján elegendő sávtartományt szerzett meg, de a tendert idén januárban érvénytelennek minősítették. Az MPVI áprilisban több dolgozóját elbocsátotta.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Felebarát
2013. november 07. 10:09
most beindultk a cégek, ide beugrani...szinte lehetetlen...
Felebarát
2013. november 07. 10:07
mennyi ment el erre a projektre?
=nessuno=
2013. november 06. 20:54
Pedig mekkora szükség lett volna rá! :D:D:D Haverok azért pár hónapig kaptak jó fizetést a cégnél....Meg az előkészítés bizonyára belekerült pár milliárdba...Felelősök esetleg?
Mr Fabulous
2013. november 06. 12:24
És ki fogja kifizetni azoknak a költségeit, akiknek fel kellett készülniükaz új szolgáltató piacra lépésére? Milliós összegekről beszélünk ám!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!