Október végéig ingyenesek a SAGE cikkei

2013. október 07. 16:52

Jó hír a kutatóknak és az érdeklődőknek: október 31-ig ingyenesen letölthetőek a SAGE tudományos folyóiratkiadó honlapjáró az összes cikk, pdf-ben.

2013. október 07. 16:52

Október 31-ig ismét ingyenesen letölthetőek a világ egyik legnagyobb tudományos folyóiratkiadója, a SAGE honlapjáról az összes folyóiratszám összes cikke pdf-ben. A kutatók és érdeklődők számára ez igazi örömhír, hiszen adott esetben akár 25 amerikai dollárt (5400-5500 Ft-ot) is elkérnek egy-egy pdf-ért.

Az ingyenes mód használatához azoknak is újra kell regisztrálniuk az oldalon, akiknek már volt felhasználói fiókjuk a SAGE-nél. De mindenképpen megéri, hiszen az orvostudománytól kezdve a kommunikáció- és médiatudományon, az oktatáspolitikán, a szociológián és a pszichológián át a politikatudományig rengeteg tudományterület legfrissebb eredményeihez juthatunk hozzá. További tudnivalók IDE kattintva, a SAGE honlapjának kezdőoldala pedig IDE kattintva érhető el.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szörfkölcsönzés
2013. október 17. 16:25
Mi letöltöttünk már sokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!