Kivezették az Együtt-PM politikusát a Fidesz rendezvényéről

2013. szeptember 17. 19:40

Biztonsági őrök vezették ki Berkecz Balázst, az Együtt-PM szigetvári képviselőjelöltjét a Fidesz rezsicsökkentésről szóló rendezvényéről - írja a HVG.hu.

2013. szeptember 17. 19:40

A HVG.hu úgy tudja, biztonsági őrök segítségével vezettették ki a Fidesz rezsicsökkentésről szóló rendezvényéről az Együtt-PM politikusát, Berkecz Balázst. A szigetvári eseményen Tiffán Zsolt, a Fidesz megyei elnöke és Kocsis Máté beszéltek a korábbi és az ezutáni rezsicsökkentő lépésekről. A helyszínen viszont kiderült, hogy a rendezvény csak azok számára nyilvános, akik aláírták a rezsicsökkentésről szóló íveket. A képviselőjelölt ezt nem tette meg, így őt és társát kivezettették a teremből.

A portál szerint a rendezvény szervezői a tudósítani kívánó újságíróktól is előre bekérték személyi igazolványuk számát, ami szokatlan pártrendezvények esetében.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. szeptember 18. 11:27
Szigetvárra is jutott a Soros Pénzből.. ingyé nem blamálta volna magát a barma :)
picur3ka
2013. szeptember 17. 21:28
En ezeket mindenhonnan kidobnam.
Pofa Benő
2013. szeptember 17. 20:34
Így működik a NER, --aki nincs velünk az ellenség--
Fülig Jimmy
2013. szeptember 17. 20:21
Rezsi harc első áldozata megvan,szánalmas ez a rezsimcsökkentő szarkupac.Vastag hazugság már a legelejétől,már 60 milliárdot a költségvetés fizet az extraprofitoló narancsönkoriknak!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!