Bus István lett a Hamu és Gyémánt főszerkesztője

2013. szeptember 05. 14:08

Szeptember elejétől Bus István látja el a Hamu és Gyémánt Magazin főszerkesztői teendőit a HG Media cégcsoporton belül ‒ adta hírül a Kreatív Online és a Médiainfó.

2013. szeptember 05. 14:08

Az új főszerkesztő a HG Media-nál a Hamu és Gyémánt főszerkesztői feladatainak ellátása mellett supervisorként segíti a kiadóhoz tartozó magazinok szerkesztőinek munkáját is.

Legfőbb célom, hogy ‒ az eladott példányszám növelésével párhuzamosan ‒, további inspirációkkal járuljak hozzá a Hamu és Gyémánt organikus fejlődéséhez. Az élő és izgalmas tartalomban hiszek, és szeretném, ha az olvasók fontos referenciaként tekintenének a magazinra. És nemcsak a print verzióra: a Hamu és Gyémántnak az online piacon is sikeresnek kell lennie” ‒ nyilatkozta sajtóközlemény útján az új főszerkesztő.

Bus István a Pécsi Egyetem művelődésszervezői szakának elvégzése után a Komlósi Oktatási Stúdióban folytatott újságírói tanulmányokat, amelynek a későbbiekben 5 éven át műhelytanára is volt.

A szakember tíz évet töltött a Nők Lapja Magazinnál, majd hét évig a Playboy főszerkesztő-helyettesi pozícióját töltötte be. Ez idő alatt a Marquard Médiánál az Éva Magazin és a Joy Magazin állandó szerzője is volt, hat éve pedig a Metropol véleményrovatában jelentkezik rendszeresen írásaival. Elsőként nyerte el a Zsigmond Márta-médiadíjat 2011-ben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!