A Class FM a leghallgatottabb rádió

2013. szeptember 12. 14:35

A Class FM volt a leghallgatottabb hazai rádió a 15 évesnél idősebbek körében a májustól júliusig tartó időszakban. A második és a harmadik helyre a Kossuth és a Petőfi Rádió került.

2013. szeptember 12. 14:35

A Class FM-et naponta átlagosan 2 millió 142 ezren hallgatták a vizsgált csoportból a TNS-Hoffmann-Mediameter adatai szerint, amelyeket csütörtökön az MTI-hez is eljuttatott a konzorcium. A Kossuth Rádió napi átlagos hallgatottsága a vizsgált három hónapban 1 millió 380 ezer volt, míg a Petőfi Rádióé 933 ezer.

A felmérésből az is kiderült, hogy a korábbi adatokhoz képest az első öt legnépszerűbb rádióadó sorrendje is változatlan maradt. A negyedik helyet a budapesti regionális Music FM szerezte meg 365 ezres hallgatottságával, míg az ötödiket a Juventus Rádió, amelyet 293 ezren hallgattak naponta.

A 18-49 éves korcsoportban is egyértelmű a Class FM országos fölénye (1 millió 397 ezer fő). A második leghallgatottabb adó viszont e korosztály körében a Petőfi Rádió (562 ezer fő), amelynek tábora mintegy 200 ezer fővel múlta felül a Kossuth Rádió (340 ezer fő) hallgatóinak számát. A budapesti, 15 évesnél idősebbek körében az első két helyen az országossal megegyező a sorrend, ám a harmadik helyre a Music FM került, a Petőfi itt a negyedik, míg a Juventus az ötödik.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
schnee
2013. szeptember 16. 02:40
Miután a konkurenciát kinyirták a kormány segítségével nem nehéz elsőnek lenni....
Obulus
2013. szeptember 16. 02:40
Nem csak azért elsők, hanem azért is, mert értelmes ember számára hallgathatatlan az a gagyi ami ömlik belőle. Egy szobafestő dolgozott nálam egy hétig, akkor ismerkedtem meg a Class FM műsorkínálatával. Gyalázatos, hogy embereknek ennyi elég.
anegy_
2013. szeptember 16. 02:40
Micsoda kiművelt fő lehetsz! A szobafestő valószínű azért hallgatta, mert több zene volt, mint idióta Bolgár Úr és betelefonálói.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!