Prima Primissima: Gundel Takács Gábor, Novotny Zoltán vagy az Inforádió nyerhet

2013. augusztus 29. 13:14

Csányi Sándor elnök bejelentése szerint a két közszolgálati műsorvezető mellett az Inforádiót jelölte a díjra az alapítvány átalakult kuratóriuma.

2013. augusztus 29. 13:14

Csányi Sándor, a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának elnöke keddi sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy a szakmai tanácsadó testület javaslata alapján az alapítvány kuratóriuma sajtó kategóriában Gundel Takács Gábort, Novotny Zoltánt és az Inforádiót jelölte a megújult Prima Primissima-díjra.

A díj nyertese Szmrecsányi Boldizsár Égre törő íjász kisplasztikája mellett 15 millió forintnyi, a két másik jelölt 5-5 milliós díjazásban részesül. A díjkiosztó gálára 2013 decemberében kerül majd sor.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipafa
2013. augusztus 31. 14:39
Tán csak olcsó-poénkodtam? Mert Szmrecsányi (zárt, tömbszerű formáival), nem rossz szobrász. Itt talán (a cím sugallta tartalom miatt is) megengedhető lett volna egy kis dinamika, netán pátosz is. Persze ízlések és ... (bocs)
pipafa
2013. augusztus 31. 14:14
Égre törő íjász? Nem a Tönkre ment az esernyőm?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!