Pintér: Folyamatban van az ózdi kutak eredeti állapotának helyreállítása

2013. augusztus 08. 18:03

A belügyminiszter nyílt levélben tudatta csütörtök délután, hogy Ózdon folyamatban van a közkutak eredeti állapotának helyreállítása. Pintér Sándor ezzel Nyakó István szocialista politikus korábbi közleményére reagált, amely szerint az elzárt kutaknak csupán a felét állították helyre az eredeti állapot szerint, a közkutak lefojtását sehol nem oldották fel.

2013. augusztus 08. 18:03

A belügyminiszter az MTI-hez is eljuttatott levelében ismertette, hogy Ózd város közkútjaival kapcsolatban a döntést a helyi védelmi bizottság meghozta. A döntés értelmében az eredeti állapot helyreállításának a technikai kivitelezése folyamatban van. Pintér Sándor hangsúlyozta, hogy az ózdi polgármester a helyi védelmi bizottság döntését tiszteletben tartja, annak végrehajtását nem akadályozza.

Az MSZP korábban azt közölte, hogy a helyi polgármester nem tett eleget a belügyminiszter felhívásának. Pintér Sándor szerdán arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a Borsod Megyei Védelmi Bizottság elnöke felhívta Ózd polgármesterét, hogy a rendkívüli napi átlaghőmérsékletre való tekintettel az önkormányzati döntést függessze fel, és állítsa helyre az eredeti állapotot.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
von Schreckendorf őrnagy
2013. augusztus 09. 08:09
Roma and Nyugger Republic of Hungary
Wazze
2013. augusztus 08. 23:43
A zsidó kivédi a magyargyilkos cigányt, hisz érdekeit szolgálja...
Zsolt75
2013. augusztus 08. 23:17
Hetek óta födémszerelést végzünk napi 8 órában. A kollégáim és az egyéb szakági sorstársak nevében is ki merem jelenteni: van nagyobb szopás annál, mint ha 1 helyett 2 perc alatt telik meg a vödör.
Elinor Yosef
2013. augusztus 08. 21:36
Tavaly kapott az ózdi önkormányzat 1,7 milliárdot a svájci kormánytól, hogy oldja meg a vízellátást. Valakinek el kéne számolni ezzel az összeggel, aminek csak az éves kamata, ha berakták bankba ˘60 millió Ft.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!