MTE: Dunai András az új elnök

2013. augusztus 26. 18:56

Dunai Andrást választotta elnökévé a Magyarországi Tartalomszolgáltatók Egyesületének (MTE) elnöksége - az erről szóló közlemény hétfőn került fel a szervezet honlapjára.

2013. augusztus 26. 18:56

Elődje, Nádori Péter az elnökség tagja marad. Dunai András a Sanoma Media Budapest digitális üzletágának igazgatója. 2008 januárjában kezdett dolgozni a Sanománál gazdasági igazgatóként, és 2012 januárjától irányítja a vállalat digitális üzletágát. Az elnökség összetétele nem változott, tagjai: Bán Zoltán (Portfolio.hu), Detrekői Zsuzsa (Origo), Dunai András (Sanoma), Fáy Margit (Index), Gerényi Gábor (Mandiner), Nádori Péter (Lapcom), Pintér Róbert (Egyszervolt.hu).

Az MTE 2001-ben alakult érdekvédelmi és önszabályozó testület, amelyet a hazai internetes tartalomszolgáltatók hoztak létre. Az egyesület arra törekszik, hogy az internet szabályozása a lehető legkisebb állami beavatkozás mellett történjen meg, és a hangsúly az önszabályozásra kerüljön. Az MTE többek között etikai kódex kidolgozásával, a szakmai viták és az önszabályozási tevékenység koordinálásával kíván hoZzájárulni az internetes kultúra fejlődéséhez, áll az egyesület honlapján.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
leech
2013. augusztus 27. 19:57
Elképesztő , ez a faszi felvásárolta a kedvenc oldalamat , https://www.google.hu/search?q=simon+perez&client=firefox-a&hs=d8M&rls=org.mozilla:hu:official&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=5MscUqEujs-yBuSggfgK&ved=0CFsQsAQ&biw=981&bih=420
HSL
2013. augusztus 27. 09:10
a mandi a sanomista redingügynökökkel cimborál, azonnal tilcsákbejaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
Secnir
2013. augusztus 26. 23:37
ÚR-ISS-TENN! és igaza volt a magyar hírlap-nemzet-ekhoTV-nek! ÖSSZESKÜVÉS! ELKZDTÉK ELFOGLALNI A MÉDIJÁKOKAT! AZ INTERNYETTEL KEZDIK! zsigó robit meg hoppéter-hoppált ide de azonnal! és feljelentést az étterem szivarfüstyében fogant bűnszövetkezet ellen, demostaníziben! ittena bizonyíték jobboldali vérnemzettestvéreim! már a nézése is alföldirobis! mi lészen veünk ó jaj, fogyamagyar!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!