Facebookon gyűjt támogatást Sarkozy

2013. július 08. 11:17

Nicolas Sarkozy újraélesztené pártját, a jobboldali UMP-t, amely forráshiánnyal küszködik. Éppen ezért Facebookos felhívásban kérte a volt miniszterelnök a híveit, hogy adakozzanak pártjának.

2013. július 08. 11:17

Miután a francia ellenzéki UMP a 2012-es választási kampányban túllépte a kampányban elkölthető összeget, a francia választási iroda felszólította, hogy 11 millió eurót (mintegy 3,1 milliárd forint) fizessen vissza az államkasszába – írja a BBC.

Sarkozy Facebookon közzétett bejegyzése szerint a „példátlan eljárás” a pluralizmus elleni támadás. Emellett „párt elleni támadás, így annak fel kell készülnie a szocializmus szükséges alternatívájára”. „Felelősséggel kell végeznem a munkámat, hogy a véleménynyilvánítás szabadságát érvényesíthessük országunkban. Arra kérlek benneteket, hogy segítsetek a mobilizálásban” – írta Sarkozy a Facebookon. A felhívás végén pedig linkelte a párt támogatóinak szánt weboldalt.

A párt a választások óta válságban van, mind politikailag, mind pénzügyileg.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nomine
2013. július 13. 15:02
szegény bukott francia elnök kenyérre nem akarsz gyűjteni?
magnamater
2013. július 11. 13:31
Sárközy elnöknek pénzre van szüksége,cigányoknak a segélyt vajh meddig tudjuk fizetni? Meg kell egyezni Sárközyvel, fogadja be a magyar romákat a kifizetett segély összegének feléért.
Soma
2013. július 10. 21:44
Ennyit a "népi bölcsességről", meg a világuralmi sakkjátszmáról. Most jön a betli durtmarssal.
puszika
2013. július 10. 21:15
Úgy átejtették a a franciákat az új elnökkel,mint a huzat!Pedig hát,ott azután többszáz éves a demokrácia! Már nagyon vonyítanak az egész országban.Milyen felekezetű is ez az elnök?Igen, igen, szocialista!!!!! MAGYAROK!VIGYÁZÓ SZEMETEK PÁRIZSRA VESSÉTEK!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!