Soltész szerint sikeres volt az állami párválasztó

2013. május 27. 14:34

Az államtitkár szerint Bajnai emberei zavarták meg a vasárnapi rendezvényt, de a kormány szerint sikeres volt a buli, ezért ősszel lesz folytatása.

2013. május 27. 14:34

„Mindemellett pedig elvitatni a sok-sok támadás, a sok-sok ellenpróbálkozás ellenére ennek a rendezvénysorozatnak a sikerét azt hiszem botorság lenne a részükről. Hiszen ha azt nézzük, hogy több mint tíz helyszínen az eső ellenére több mint száz táncegyüttes és több mint kétezer táncos mutatta be produkcióját több mint ötezer fiatalnak, azt mutatja, hogy igenis szükség van ezekre a törekvésekre” – mondta Soltész Miklós.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kristóf
2013. május 28. 13:29
Hatalmas nagy beégés lett ez az egész baromság,nem ment el oda a kutya sem,csak néhány fideszes nyugger "bulizott". Minden normális embernek hányingere van tőletek ti rohadékok,mocskos banditák. 10 millió forint az adófizetők pénzéből erre a szarra,a qrva anyátokat! HAJRÁ MSZP-EGYÜTT 2014-DK!!! Együtt elég erősek lesznek,eltakarítják a fideszt innen a büdös p'csába.
Trükkök Százai...
2013. május 28. 12:45
Ki halfejjel, ki staniclivel zülleszti a NERt. De akárhogyan is, mi nem hagytuk magunkat. http://www.youtube.com/watch?v=ULzrMnDnHfw
liberálzöld.
2013. május 28. 12:42
A Fidelitas a tagjainak ingyenes tánctábort szervez. Önkéntesen kötelező alapon. A következő nemzeti násztánc rendezvényen lesz legalább 200 párkereső néptáncos. Mi az, hogy nincs érdeklődő?
Selamat
2013. május 28. 12:35
Hogy a Bajnai, de még inkább a drogos pártvezető milla nélküli haverja aktivistái mi a francnak mennek egy táncestre zavarogni, azt csak ők érthetik meg. A féregnyúlvány agyukkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!