Ilyen volt az állami párválasztó

2013. május 27. 11:28

Néptáncos fellépők, újságírók, őszinte érdeklődők és különböző trollok gyűltek össze az állami párválasztón.

2013. május 27. 11:28

Az Origo videóriportjában minden fél megszólal. Mint kiderült: a tánc mindig is a fiatalok ismerkedési lehetősége volt, az idősebbek jó szívvel emlékeznek vissza a régi táncos időkre, ráadásul a meleg aktivisták is jól érezték magukat.

Összesen 138 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Berecskereki
2013. május 28. 08:32
:D Bódító szerek? „Fehér port tartalmazó küldeményeket kapott hétfőn több MSZP szervezet is. „Én azt hiszem, hogy ez a három (levél) a Fidesz gyűlöletkampányának az eredménye, amely megosztja az országot, megosztja az embereket, barátokat és családokat” – mondta az ATV-nek Bartha György, a miskolci MSZP szervezet irodavezetője azt követően, hogy a hétfői posta átnézése közben az egyik küldeményben fehér port talált.” Forrás: http://atv.hu/cikk/20130527_rendorok_erkeztek_lezartak_egy_mszp_irodat
szkeptikus
2013. május 28. 08:06
Jobb lett volna a rendezvényt nem párválasztónak nevezni, szerintem a fiatalok szórakozási és ismerkedési célból mennek egy buliba, nem pedig kifejezetten azzal a céllal, hogy ott párt találjanak. Természetesen az is jó, ha ott tartós kapcsolatok is születnek.
next mindig élni fog 7
2013. május 27. 17:04
Ez szép siker! Ki a faszt érdekel ez a zene a fiatalok közt, ha bulizni akarnak? Egy pozitívum, hogy a buzik legalább egymásra találhattak! Bravó! Hm!
rojtos
2013. május 27. 16:48
@micream „akiket ma trollnak nevez a baltas mediaja” Megjöttél? A baltáddal. Pedig már azt hittük meggyógyultál. Megszöktél a kezelésről?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!