Startupokat karol fel az Axel Springer

2013. február 12. 20:26

10-50 ezer eurót, irodát, 3-6 hónapon át tartó szakértői támogatást, és amerikai utazást is biztosít a kiválasztott startupoknak az Axel Springer és a Plug and Play Tech Center.

2013. február 12. 20:26

A 50-50 százalékos részesedéssel, a Plug and Play Tech Centerrel közösen indít programot az Axel Springer. A berlini székhelyű cég német, illetve európai technológiai startupokat karol majd fel. A két vállalat elsősorban a digitális üzleti modellek alkalmazásában segít majd, amerikai társaiknak pedig az öreg kontinensen keresnek majd terjeszkedési lehetőségeket – számolt be a mediainfo.hu.

A portál szerint az inkubátorprogram 10-50 ezer eurót invesztál a startupokba, emellett irodát, 3-6 hónapon át tartó szakértői támogatást, és amerikai utazást is biztosítani azoknak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!