Nevet változtat a Barikád.hu

2013. február 11. 15:21

Alfahír.hu-ra változtatja nevét a Barikád honlapja, egyúttal ki is jelentik, hogy nem a hetilap internetes változataként működtek eddig, és ezután sem akként fognak üzemelni.

2013. február 11. 15:21

Alfahír.hu néven működik tovább a Barikád.hu – írja a nemzeti radikális portál. Mint írják, ezzel céljuk az eddig is emelkedő látogatottság további növelése volt, illetve küllemben és szolgáltatásban is „lendületesebb, modernebb” oldalként kívánnak üzemelni.

Sokan eddig hibásan a Barikád hetilap internetes változataként tekintettek a barikad.hu-ra – bár a kitűnő partneri kapcsolat megmarad –, ezért is tartottuk szükségesnek hírportálunk névváltoztatását, hogy testvérlapunk eladott példányszámait próbáljuk emelni” – olvasható a közlemény a Barikád.hu honlapon, az eddigi címlapos szolgáltatások pedig már az Alfahír.hu domain-ről érhetőek el. Ennek ellenére állításuk szerint „hitvallásuk” a továbbiakban is ugyanaz marad: ezután is a „magyar érdekek” és a hagyományok tisztelete mentén kívánják elérni az olvasókat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!