KLIK: Ingyen használhatjuk az iskolák vagyontárgyait

2013. február 01. 15:45

A hvg.hu-nak nyilatkozva a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ nyíregyházi vezetője elmondta, csak raktáron lévő informatikai berendezéseket és bútorokat vett át a Nyíregyházi Tankerület, azokat is ideiglenes használatra.

2013. február 01. 15:45

Ingyenes vagyonhasználati szerződést kötött a KLIK az önkormányzati intézmények ingó és ingatlan vagyonára, ezért azokat ellentételezés nélkül szabadon használhatja a működtető fél – mondták el a KLIK munkatársai a hvg.hu hírportálnak. Így a jogszabályok betartásával ingyen használhatják a szakiskolák és a szakközépiskolák vagyontárgyait is, ha azokra szükségük van.

Kőhegyi Edit, a KLIK nyíregyházi vezetője a HVG.hu kérdésére elmondta, csak olyan használaton kívüli berendezéseket vittek el az intézményekből, melyekre a munkavégzéshez az oktatóknak és a tanulóknak nem volt szükségük. Ezzel szemben a hvg.hu által megkérdezett diák elmondta, hogy a Széchenyi István Közgazdasági, Informatikai Szakközépiskola és Kollégium egyik tanirodájából elszállították az új monitorokat, melyeket aztán ki kellett cserélni a leselejtezett darabokra. A február elsejei napon pedig többek között egy szekrény, egy íróasztal és a vendégek számára fenntartott ülőgarnitúra került átszállításra a KLIK irodájába.

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2013. február 02. 12:50
A hávégé folyamatosan keveri...
laci0011
2013. február 01. 19:58
Mi a répa köze van ezeknek a narancsbarmoknak,bármihez ami magyar?!Vezérük most nyalta fényesre a seggét 1 KGB főtisztnek!Akik 4 évtizeden keresztűl nyomorgatták a Hazát!
várúr
2013. február 01. 18:16
Borzasztó rablás. Egy szekrény, egy íróasztal, pár monitor (mondja egy ált. isk. tanuló) Hihetetlen. MIcsoda fantáziátlanság. Bezzeg a kakóbiztos klavik... a digitális táblák... Háborodjunk fel honfitársaim.
Viktus
2013. február 01. 18:08
http://www.klebelsberg.eu/hu/klebelsberg-toerteneti-intezet/489-nyilt-level-dr-hoffmann-rozsa-oktatasi-allamtitkar-asszonynak.html !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!