Újabb lépések a Google+ megmentéséért

2013. január 04. 15:28

A Google+ oldalak mostantól hozzáférhetőek és alkalmazhatóak a cég tulajdonában álló Gmail és YouTube-oldalakról, valamint a Google más platformjairól is – számolt be a mediainfo.hu a warc.com cikke alapján.

2013. január 04. 15:28

Az oldaltulajdonosok, vagyis az éttermek, üzletek és a cégek értékeléséhez a felhasználóknak 2012 ősze óta alkalmazniuk kell a szolgáltatást a Google webhelyein, és hasonló szabályok léptek életbe a cég okostelefon-alkalmazásai terén, illetve a Google Play e-kereskedelmi platformjain is. A regisztráltak így online barátaik hozzászólásait is láthatják, ami még jobban bevonhatja őket a közösségi médiában való részvételre. Az integráció részeként a kereső is felkínál linkeket a Google+ tartalmak felé.

A lépések egyik fő célja, hogy a cég nagyobb célzási felületet biztosítson a hirdetőknek, a Google ugyanakkor nem adja ki az egyes felhasználók adatait a reklám- és marketing szereplőknek – írta a mediainfo.hu.

 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!