Új kezekben az Over Magazin

2013. január 17. 18:01

Új lappal gazdagodott a Yoter Publishing magazinkiadó portfóliója, 2012. decemberétől a kiadó gondozásában jelenik meg az életmód magazin.

2013. január 17. 18:01

Az OVER négy éves múltra tekint vissza, egyedi szereplője az életmód magazinok hazai piacának. A sokoldalú, igényes, változatos tartalmat és kreatív grafikai megoldásokat bemutató lap a rekreációs szabadidő sportok kedvelőinek egyre bővülő táborát célozza meg. Az igényes, albumszerű kiadvány leginkább azoknak szól, akik kedvüket lelik a különböző szabadidősportok váltogatásában: a kalandtúrázásban, vitorlázásban, búvárkodásban, hegymászásban, túrázásban, a téli sportokban, a barlangászatban, a terepfutásban és a kerékpározásban – írta közleményében a kiadó.

Ideális partnert találtunk a Yoter Publishingben, a professzionális kiadói háttér hosszú távon képes biztosítani a lap magas színvonalú megjelenését – hangsúlyozta Czire Attila, a lap alapító-főszerkesztője, akire a kiadványnál továbbra is számítanak.

A Yoter Publishinget hazai magánbefektetők alapították. A társaság orvosi, biztonságtechnikai és környezetvédelmi nyomtatott és online szaklapok kiadására, szakmai események szervezésére szakosodott, portfóliójába tartozik a Magyar Fogorvos, a Magyar Orvos, az Árgus, a Környezetvédelem.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!