Indulnak Tel Avivba a Wizz Air-gépek

2012. november 19. 17:25

A Wizz Air megkapta a magyar és izraeli hatóságok hivatalos jóváhagyását a Budapest és a Tel Avivi Ben Gurion Nemzetközi Repülőtér közti útvonal üzemeltetésére, az első járat 2012. december 6-án indul – közölte a magyar diszkont légitársaság hétfőn.

2012. november 19. 17:25

A Wizz Air tájékoztatása szerint a Budapest-Tel Aviv közötti járat hétfőn, kedden, csütörtökön és szombaton közlekedik majd, jövő év június 15-étől pedig naponta repülnek ezen az útvonalon. Közleményében a légitársaság emlékeztet arra, hogy a Budapest-Tel Aviv útvonal jóváhagyása a múlt heti Budapest-Kijev útvonal hatósági engedélyezését követi.

Közleményében a légitársaság emlékeztet arra, hogy a Budapest-Tel Aviv útvonal jóváhagyása a múlt heti Budapest-Kijev útvonal hatósági engedélyezését követi. Az útvonalengedélyeket korábban a Malév használta, és ismételt kiosztásuk azután vált lehetővé, hogy a nemzeti légitársaság az idén februárban csődöt jelentett. Budapest és Kijev között december 14-től hetente négy alkalommal repül a Wizz Air.

A Wizz Air, Kelet-Közép-Európa legnagyobb diszkont légitársasága 39 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 16 állomásról, több, mint 250 útvonalon, 82 desztinációval, 29 országba. A Wizz Airnél 1500 repülési szakember biztosítja a magas színvonalú szolgáltatást és a nagyon alacsony árakat, aminek köszönhetően 2012-ben több mint 12 millió utas választja a légitársaságot.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog
2012. november 19. 22:04
Miket tud még ez a Bajnai elintézni! Ezt is elintézte: " Közleményében a légitársaság emlékeztet arra, hogy a Budapest-Tel Aviv útvonal jóváhagyása a múlt heti Budapest-Kijev útvonal hatósági engedélyezését követi." Akkor már nem lesz MALÉV, de miért ígérték? Hm!
birkakaka
2012. november 19. 20:23
Emberek azért arra gondoljanak nem csak odafelé repülnek hanem visszafelé is.A kaftános,pajeszos vendégek száma megugrik ám!Mert majd itthon gyűlöletet szítanak,elmagyarázzák hogy aki nem velük van az terrorista.Meg amúgy is antiszemita,náci nemzet a magyar.Lám lám szegény palesztin gyerekeket,civileket sajnálják miközben az ő gyerekeiért nem ejtenek könnyeket! még Német Zsóti is megaszonta egyenlő pozicióban vannak a palesztinok és a zsidók.Vaze hol a francba dugdossák a palesztinok az F15 ös gépeiket meg a harckocsijaikat?Hol vannak a hadihajójuk,tenger alatt járójuk?Mi a szarért csúzlival lövöldöznek akkor.Mert azok a rakéták amikkel lövöldöznek szart sem érnek.Lejárt szavatosságú töltetek.Még Brezsnyev elvtárs adta nekik.
Cassi
2012. november 19. 20:07
Utazás előtt nem árt beszerezni egy menetrendet a Hamasz-rakéták becsapódásáról. Jó utat!
Akitlosz
2012. november 19. 19:15
S kiket fognak szállítani? Amúgy sohasem jöttem volna rá, hogy a Wizz Air magyar cég. A nevükből biztosan nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!