„Még a végén lefogyok!”

2012. szeptember 04. 09:53

Mindennapos testnevelésről, erkölcstanról, tankötelezettségről és iskolaköpenyről kérdezett diákokat és szülőket az Origo.

2012. szeptember 04. 09:53

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaktuszvirág
2012. szeptember 04. 13:38
Hogyan akarunk valakitől erkölcsös viselkedést elvárni,amikor azt sem tudja mi az erkölcs?Sajnos valószínű a környezetében sem tudják,mert ha tudnák akkor már hallott volna róla.
kjkj945
2012. szeptember 04. 13:11
Ezeknek a riportalanyoknak jó részét vissza kellene az első osztályba. Nem tanították meg őket, nem nevelték őket. A tornaórás hozzászólók szinte mindegyike csontsovány volt. :) Az meg a legnagyobb marhaság, hogy tornaóra után elfárad és nem tud másra koncentrálni.
bdi
2012. szeptember 04. 11:53
A mindennapos testnevelés kiváló példája a politikusi hülyeségnek. Mert lehetett volna növelni az óraszámot, de az, hogy minden nap csak jobban fog hangzani a választási gyűlésen, mint, hogy kettővel több. Szóval ott tartunk, hogy a mindennapi miatt megszűnik a dupla tesióra (mert heti 6 már tényleg nem fér bele). Az iskolánk sportpályája kb 10 percre van, oda többet ki nem jutnak. Eddig volt uszoda, télen korcsolya, szánkó. Most marad a kapkodva öltözés, alig félórás tornaórák, nincs gond többet a zuhanyzókkal, úgysem fogja használni senki. Már most a bevezetéskor annyira nagy gond az elhelyezés, hogy lehetővé tették a felmentést bármilyen sport, tánc, vagy egyéb testmozgással járó különóra igazolása esetén.
Viktus
2012. szeptember 04. 10:31
"Erkölcs az olyasmi, mint aaaa nem tudom mi annak a neve szépen beszélés a csúnya szókat máshogy fejezed ki ..." :D:D:D:D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!