Idén az i-limpia is megkezdődött

2012. augusztus 02. 12:49

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi táblagépét vagy okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanthat. A BBC szerint ez már az „i-limpia”.

2012. augusztus 02. 12:49

Rengeteg szurkoló nézi úgy a helyszíneken a sporteseményeket a londoni olimpián, hogy az ölébe teszi táblagépét vagy okostelefonját, és ezek segítségével egyszerre más versenybe is belepillanthat. Ez az első olimpia, amelyen ilyen módon is kiszolgálják a nagyközönséget. Az újságírókat ugyanakkor figyelmeztetik, hogy ne a vezeték nélküli (wifi) hálózatot használják a tudósítások alatt, hanem a sajtóközpontban, illetve az eseményen, a médiatribünön is inkább a vezetékes rendszert részesítsék előnyben.

A wifi előnyeit inkább a szurkolók használhatják ki, és a játékok közvetítéséért felelős szolgáltatók igyekeznek mindenben megfelelni az igényeknek. A táblagépekre és okostelefonokra letölthetők az élő adások, így tényleg nem lehet lemaradni semmiről – ahogy a BBC reklámozta az „i-limpiát”.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!