Szijjártó Washingtonba utazik

2012. július 17. 09:02

A külügyi és külgazdasági államtitkár tárgyalásokat fog folytatni az Egyesült Államok Külügyminisztériumának vezető munkatársaival, a régióval és a magyar ügyekkel foglalkozó befolyásos tisztségviselőkkel.

2012. július 17. 09:02

Washingtonba utazik kedden Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár, ahol tárgyalásokat folytat az Egyesült Államok Külügyminisztériumának vezető munkatársaival, a régióval és a magyar ügyekkel foglalkozó befolyásos tisztségviselőkkel.

A háromnapos látogatás során az államtitkár találkozik Marie Yovanovitch külügyminisztériumi helyettes államtitkárral, Tomicah Tillemann külügyi főtanácsadóval, Thomas O. Melia külügyi helyettes államtitkárral, nemzetközi zsidó szervezetek vezetőivel, valamint a legjelentősebb tudományos intézetek irányítóival is.

Az új külügyi államtitkár látogatásának fő célja, hogy bemutassa az ország megújítása során hozott kormányzati döntéseket, tájékoztatást adjon azok eredményeiről és erősítse a szövetségesi együttműködést a két ország között.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Galak
2012. július 17. 16:29
Majd elmagyarázza az Usákoknak a nagy magyar gazdasági csodát, a demokrácia újjáépítését, a magyar jog hatalmát, és Jóságos Orbán Viktor dicső harcát mindennel ami rossz. Az Usákok figyelmesen meghallgatják, egyetértően bólogatnak végül megdicsérik, további sok sikert kivánnak, majd elnézést kérnek és kimennek a mellékhelyiségbe hányni.
JackHárpi
2012. július 17. 15:32
Az nem baj hogy Washingtonba utazik , de az tragédia ha visszajön!!
Zokni
2012. július 17. 15:27
Szerencséje van, mert kormányküldöttként nem kell átmennie a fémdetektoros kapun, ezért a lézerblokkolójával nem bukik le Amerikában sem...
liberálzöld.
2012. július 17. 11:09
Na bammeg!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!