Gyertyagyújtással emlékeztek Bándy Katára

2012. július 22. 14:04

A Szent István-bazilika előtt tartottak gyertyagyújtást és virrasztást szombaton a meggyilkolt pécsi pszichológus emlékére.

2012. július 22. 14:04

A megemlékezéshez és virrasztáshoz csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottság, a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom, a Közéleti Roma Nők, a Kugler Art Szalon, Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség, a MONA Magyarországi Női Alapítvány, a NANE Egyesület (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület), a PATENT Egyesület, a Romani Design, a Romaversitas Alapítvány, a Születésház Egyesület, az Uccu Alapítvány és az X Kommunikációs Központ is.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. július 22. 19:09
Amig élt addig kellett volna ennek a sok szépnevű egyesületnek úgy ténykedni, hogy ilyen tragédia ne következzen be.Bándy anyukától kérdezem: Karsayék nem politikai célokra használták fel a kislányuk emlékét?
rambler
2012. július 22. 19:08
Ha jól látom több szervezet csatlakozott mint ember,mert kb 15-en voltak (sajnos).Ilyen az,amikor a mozgósítani nem tudó súlytalan látszatszervezetek rácsatlakoznak egy alapvetően jószándékú kezdeményezésre. "A megemlékezéshez és virrasztáshoz csatlakozott a Magyar Helsinki Bizottság, a Méltóságot Mindenkinek Mozgalom, a Közéleti Roma Nők, a Kugler Art Szalon, Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetség, a MONA Magyarországi Női Alapítvány, a NANE Egyesület (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen Egyesület), a PATENT Egyesület, a Romani Design, a Romaversitas Alapítvány, a Születésház Egyesület, az Uccu Alapítvány és az X Kommunikációs Központ is." Szégyen hogy ilyen gittegyletek működhetnek Magyarországon!
Fox
2012. július 22. 18:27
Vannak ezek a modern nőalakulatok, amelyek egyre harsányabban utálják a férfiakat, meg férfibűnözésről picsognak. Csak azt nem értem, hogy miként lehet, hogy eközben a kisebbségeket ennyire szeretik. Elfelejtik, hogy az etnikum felét is férfiak adják? Vagy csak az etnikum női feléért emelik fel szavukat? Esetleg a színes férfiak fehér hollók? Pontosítani kéne, hogy akkor most mi van ezzel a férfibűnözéssel, mert szálai kényes területekre is elvezetnek. "A család kérését is tolmácsolom, amikor arra kérem a civil és a politikai szervezeteket, hogy se a lányunk nevét, se a személyes tragédiáját ne használják fel uszítás, gyűlölködés vagy a halálbüntetés visszaállításának ürügyéül."
durrbele
2012. július 22. 15:57
Jó érzésű ember ezek közé nem megy!Mutatja ezt az alacsony részvétel.Mindent elmond ezekről hogy még saját tagjaikat sem voltak képesek mozgósítani.Vagy összesen ennyien vannak! Szánalmas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!