Pintér felelősségre vonja sofőrjét

2012. május 08. 19:13

Elismerte a belügyminiszter, az ő szolgálati autója az, amelyről a Jobbik fényképeket mutatott be a sajtónak, bizonyítékául annak, hogy egy kormányzati politikus gépkocsija jogosulatlanul használta a Képviselői Irodaház előtti parkoló egyik mozgássérültek számára fenntartott helyét. Pintér Sándor közölte a sajtóval: nem ült az autóban a parkolás idején és felelősségre fogja vonni a sofőrt.

2012. május 08. 19:13

Volner János (Jobbik) keddi sajtótájékoztatóján több fényképet is bemutatott, amelyek tanúbizonysága szerint aznap reggel egy megkülönböztető jelzéssel ellátott, de azt nem használó kormányzati autó elfoglalja a Képviselői Irodaház két, mozgássérülteknek fenntartott parkolójának egyikét. A képviselő ismertette az autó rendszámát is és felszólította a belügyminisztert, hogy vizsgálja ki az esetet.

 
Pintér Sándor kedden délután - egy irodaházi programjáról távozóban - az MTI-nek nyilatkozva elismerte, hogy az ő szolgálati autója az érintett rendszámú autó. Elmondta: a sofőr kitette őt a Képviselői Irodaház főbejárata előtt és csak ezt követően keresett parkolóhelyet.
 
A belügyminiszter úgy fogalmazott: az első kérdés, hogy a gépkocsivezető kiszállt-e az autóból és hogy jött-e olyan gépjármű, amelyiket fogyatékos vezetett. Hozzátette: ha nem, akkor sem helyesli a történteket, ezért felelősségre fogja vonni a sofőrt. Ennek részleteiről annyit mondott, hogy a szolgálati szabályzatban előírtaknak megfelelően fog eljárni.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. május 09. 16:50
Kitiltani a nagykórút budadai kőrút vonalán belül a személygépkocsit. A képviselők, miniszterek járjanak tömegközlekedéssel, vagy kerékpáron. Kerékbilincset a miniszter kocsijára is és csak 1 nap mulva kaphassa vissza.
Aldo Raine hadnagy
2012. május 09. 16:38
Újabb fideszes faszfej: "kedden Balsai István kilépett az Alkotmánybíróság Donáti utcai épületének kapuján, majd beszállt az MKA-016-os rendszámú, S 80-as Volvóba – ami az egyirányú Donáti utcában eleve a menetiránnyal szemben parkolt. A kocsi ezt követően megfordulás nélkül, vagyis menetiránnyal szemben elindult. Az esetet fényképek és több tucat szemtanú igazolja.
cili
2012. május 09. 11:15
Pintér egy dörzsölt maffiözó....
ketroot
2012. május 09. 09:35
Azóta hátravitték szegényt tarkón lőni? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!