Minden egy helyen: elindult a Google Play

2012. március 07. 11:58

Egy helyre integrálja szolgáltatásait a Google: a Google Play név alatt az appok, könyvek, zenék, és a filmek is elérhetőek lesznek.

2012. március 07. 11:58

Egy helyen teszi elérhetővé szolgáltatásait a Google: a Google Play név alatt az appok, könyvek, zenék, filmek is elérhetőek lesznek – írja a Médiapiac a hivatalos vállalati blog bejelentése alapján. A közlés szerint így egy márkanév alá kerülnek a különböző Google piacterek is: az Android Market új neve Google Play Store lesz, a Google Music és a Google eBookstore pedig Google Play Music és Google Play Books, továbbá a filmeket a Google Play Musicon keresztül lehet megvenni.

Az amerikai piacon már minden érintett piacteret integráltak a Google Play alá, a világ többi részén lépésenként zajlik a folyamat.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!