A napokban alakulhat meg a negyedik mobilszolgáltató

2012. március 21. 09:22

Már csak a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatának befejezésére várnak, így egy-két napon belül bejelenthetik a negyedik mobilszolgálató megalakulását.

2012. március 21. 09:22

A napokban megalakulhat az új, negyedik mobilszolgáltató. Már csak a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatára várnak, amely a frekvenciatender kapcsán létrejövő közös vállalat alapítását, mint engedélyköteles tranzakciót vizsgálja. Az MTI információi szerint ez még egy-két napot vesz igénybe, ezután az új cég megalapítását sajtótájékoztatón jelentik be.

Korábbi információk szerint kedden kellett volna megalakulnia a negyedik mobiltelefon-társaságnak, a nyertes a frekvenciapályázatot lezáró határozat szerint ugyanis a konzorciumi tagoknak – Magyar Posta Zrt., MFB Invest Zrt., MVM Zrt. – a jogerőre emelkedéstől számított tíz napon belül kell megalapítaniuk az új céget. Az MTI információ szerint az MFB Invest csak mint pénzügyi befektető vesz részt az új cégben. Az új társaságról részletek egyelőre nem ismertek, ezeket a Magyar Posta korábbi közlése alapján a megalakulás után hozzák nyilvánosságra.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Samott
2012. március 21. 10:40
Kerek egy olyan prepaid csomagot amiben 1-2-3 ezer forintert kapok 1 GB adatforgalmat es ezt az adatforgalmat legalabb egy evig beoszthassam (ha elfogyott toltok, de ne vesszen el a honap vegen az el nem hasznalt adag). Mindezt esszeru telefon percdij mellett termeszetesen. Masodperc alapu szamlazashoz nem ragaszkodom, az mar tul alomszeru lenne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!