Horváth: Demszky többeket benyomott a BKV-hoz

2011. október 20. 09:25

Hagyó Miklós egykori kommunikációs munkatársának vallomására hivatkozva a Magyar Nemzet azt írja: többeket, így például Boruzs Andrást, az SZDSZ egykori fővárosi elnökét is Demszky Gábor, volt liberális főpolgármester külön kérésére vették fel a BKV-hoz. Boruzs szinte csak a járandóságáért járt be a céghez.

2011. október 20. 09:25

Demszky Gábor 2007-ben határozottan arra utasította a BKV-t, hogy alkalmazzák az SZDSZ akkori budapesti elnökét, Boruzs Andrást - írja a Magyar Nemzet Horváth Évának, Hagyó Miklós korábbi kommunikációs munkatársának tavaly szeptemberben tett vallomására hivatkozva. E szerint Boruzst először a marketingosztályra akarták helyezni, de ott a vezetői állások be voltak töltve, és nem tudtak volna neki magasabb fizetést adni, így Szalainé Szilágyi Eleonóra alá került, és gyakorlatilag csak a járandóságáért járt be a céghez.

Horváth Éva arról is beszélt az ügyészségnek, hogy tudomása szerint Király Dávid újságírót Nyáry Krisztián, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója kérésére alkalmaztak a Mozgásban című belső BKV-s havilapnál, de valójában ez is Demszky kérésre történt. Állítása szerint mindezt Regőczi Miklóstól tudja, aki a Hagyó-időszakban lett a BKV vezérigazgató-helyettese. Szintén tőle hallott arról is, hogy a volt SZDSZ-es főpolgármester egykori kommunikációs tanácsadóját, Rózsa Mihályt, és egy Csalavári vezetéknevű férfit is Demszky kérésre alkalmaztak.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
predator
2011. október 20. 18:10
Ez a köcsög demszki attól félek sosem fog ülni. A sáros kerületi polgármesterekkel elvitetik a balhét,a főkolompos meg majd szépen megússza. Biztos volt már egy két beszélgetés,hogy például:"emlékszel Viktor együtt kezdtük,ne küldjed már rám a Petyáékat"...
nyugalmazott tanár
2011. október 20. 15:16
Csalavári vezetéknevű férfit is Demszky kérésre alkalmaztak. Tetszenek még emlékezni Csili-Csali Csalavári Csalavér-ra? Ez nem ugyanaz. :-)))))))))))))))))))
buckafej
2011. október 20. 14:05
"és egy Csalavári vezetéknevű férfit is Demszky kérésre alkalmaztak." Csak én emlékszem a Csilicsali Csalavári Csalavér című Móra Ferenc mesére, amely egy ravasz rókáról szól?
Combi
2011. október 20. 10:51
Nem történt semmi különös. Egy korrupt kormány korrupt koalíciós partnerének korrupt politikusa lopott csalt hazudott. Welcome to Hungary
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!