Egyszerre távoznak az Origo főszerkesztői

2011. szeptember 29. 16:56

Közös megegyezéssel október elsejével távozik az Origo éléről Weyer Balázs és Nádori Péter. Az új vezetők személyéről egyelőre nem született döntés.

2011. szeptember 29. 16:56

Október elsejével távozik az Origo éléről Weyer Balázs és Nádori Péter. A főszerkesztők közlése szerint döntésük közös megegyezésen alapul.

Vaszily Miklós vezérigazgató távozásukat úgy kommentálta, „nagyra értékelem mindazt, amit a két szakember 14 év alatt az Origóért tett, és különösen köszönöm az elmúlt másfél évet, aktív munkájukat a hírportál megújításában”. Hozzátette: a velük elindult megújulást kívánják folytatni, az új vezetők személyéről azonban még nem született döntés.

A hvg.hu úgy tudja, Gazda Albert, az Index lapszerkesztője igazol az Origóhoz, bár egyelőre nem tudni, kinek a helyét veszi majd át. Gazda Albert az Index belső levelezésében megerősítette a hírt.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2011. szeptember 30. 10:10
Weyer Bélus fiacskája és Dr Veér András nevelt fiacskája Nádori: nem félek hogy ezzel a két apuka hátterével állás nélkül fognak tengődni.
Stanc
2011. szeptember 29. 22:23
Hál' Istennek! Már azt hittem örökké ott lesz ez a két "külföldi"! Pont mostanában gondolkoztam azon, hogy mi a fenétől ennyire nélkülözhetetlenek!? Ráadásul, miért vannak ketten?! Ezt a sz@rt, ami semmivel sem különb mint az Index, minek ennyi ingyenélővel fenntartani!? Egyébként mindent megtettek, hogy az Origo megkövüljön és rugalmatlanná váljon.
HSL
2011. szeptember 29. 20:34
ismételten csakis silent bobot tudom javasolni a főszerk pozíciójára
rakosi
2011. szeptember 29. 17:30
A Wikileaks dokumentumok közlése nem nyerte el a Kedves Vezér tetszését. Nem ez áll véletlenül a főszerkesztők távozása mögött?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!