Hír TV: Gyarmati feleségét is kihallgatták

2011. augusztus 23. 14:28

A televízió információi szerint nem csak Galambos Lajost, hanem az NBH egykori megbízott főosztályvezetőjének feleségét is kihallgatták.

2011. augusztus 23. 14:28

Nemcsak az NBH volt főigazgatóját, Galambos Lajost, hanem Gyarmati György, az NBH egykori megbízott főosztályvezetőjének feleségét is kihallgatták a Budapesti Katonai Ügyészségen - értesült a Hír TV.

Galambost vezető beosztású hivatalos személy által elkövetett vesztegetés gyanúja miatt hallgatták ki az Egymásért Alapítvány adócsalási ügyével összefüggésben. A gyanú szerint megpróbálta megvesztegetni az egyik nyomozót, amikor a nyomozók házkutatást tartottak nála. Galambos ügyvédje államtitkokra hivatkozva továbbra sem árul el részleteket. Az ügy dokumentumait 2040-ig titkosították.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalasnyikov
2011. augusztus 24. 07:02
Csak eljutunk előbb-utóbb Fletóig. Lassan alakul a nürnbergi per.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!