Kataton Tóta, aberrált Gyurcsány és Kiss, a Kárpátok Géniusza

2011. július 26. 15:14

Sok mindent lehet mondani az előadásról – de anyag az volt benne. Van miről, lett volna miről vitatkozni vele.

2011. július 26. 15:14
PunkRhétor

„Sok mindent lehet mondani az előadásról – de anyag az volt benne. Van miről, lett volna miről vitatkozni vele.

Ehhez képest az utána következő sajtó agyarkodás színvonala még a szokásosnál is lejjebb volt. Indult az egész egy HVG tudósítással, ami inkább publicisztika volt – a nem szeretett miniszterelnökről, meg a hanyatló nyugatról.Aztán ebből Tóta W.bazmegozott egyet, mondván, hogy Orbán Viktor már teljesen »kataton«: szellemileg ki van üresedve jól, hogy ilyeneket beszél – folyton. Még véletlenül sem az eredeti beszéddel vitatkozott. Intellektuálisan odáig már nem sikerült eljutnia. (...)

Aztán jött a Hírszerzőn egy Kiss nevű fiú – aki még sok kommentet és kattintást hoz még a Mandinernek – és egy barikádos huszárvágással a Kárpátok Géniuszának szerette volna kinevezni a miniszterelnököt, aki Levédiába akarja visszatolatni az országot.

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2011. július 26. 22:02
"Szóval ez a polémia is megmutatta, hogy nem „A” nyugatnak van vége – és főként nem Európának. ... A jóléti államnak vége van, mint a botnak. ... A munkaalapú társadalom ideje következik." És miért van vége? Mert kényszerlakhely volt a magyar nemzetnek, és mi lerázzuk az igát magunkról? Hogy jön ide a börtön vagy kényszerlakhely képe?
brabant89
2011. július 26. 21:57
PunkRhétor is arról ír, hogy Kumin bebizonyította, hogy olyasmit tulajdonítanak Orbánnak, amit ő nem is mondott. Na nézzük, mit is írt Kumin? „mert az a régi világ szerintem inkább börtön volt, mint otthon, de – legyünk megengedőek – legfeljebb kényszerlakhely volt a magyar nemzet számára.” "A fogyasztói vagy jóléti társadalomról volt szó, arról a modellről, amely miatt két éve döcögős pályán van sok nyugati ország." Nem értem. A fogyasztói társadalom volt börtön a magyar nemzet számára? A fogyasztói vagy jóléti társadalom lehet egy nemzet számára zsákutca, csábító szirénhang, sok minden, de börtön vagy kényszerlakhely az nem. "Ha az államfő beszédet mondott, azt mi magunk is rögzítettük, elkészítettük a szó szerinti átiratát, és amint tudtuk, felraktuk a hivatali honlapra." Lehetne Orbán beszédéről is találni ilyet? Akkor eldönthetnénk, ki mond igazat. (Vagy erről is csak tartalmi összefoglaló van, mint a kormányülésekről ? :))) ) Nekem Kumin blogja egyelőre (amíg nem látom, hogy Orbán mit is nevezett börtönnek) olyannak tűnik, mint amikor Lázár János próbálta az "akinek nincs semmije, az annyit is ér" kitételt azzal mentegetni, hogy ott a "megélhetési politikusokról" van szó. Az a szöveg fent volt a fidesz.hu oldalon, és magam meggyőződtem arról, hogy a szövegkörnyezet nem az volt, amivel Lázár mentegetőzött.
HSL
2011. július 26. 21:56
Wow, itt kérem dühöng a Peace&Love meg a Smith&Wesson. Splendid, I say.
pascal
2011. július 26. 20:21
"aki még sok kommentet és kattintást hoz még a Mandinernek " A Mandiner lett a fő ellenség, minden rossznak a forrása a ballib médiának? Most érezzük úgy, hogy ehhez egy picit a mi hozzászólásaink is hozzájárulnak? Hehe "nagy" emberek lettünk, befolyásoljuk a közvéleményt? Ha ezt a nagymamám láthatta volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!