INA-ügy: Horvátország jogsegélyt kért

2011. július 06. 10:20

A horvát ügyészség jogsegélykérelmet nyújtott be a magyar ügyészséghez, de abban semmilyen kiadatási kérelem nem szerepel - közölte a Legfőbb Ügyészség. A kérelem értékelése folyamatosan zajlik.

2011. július 06. 10:20

A Legfőbb Ügyészség szerdán közölte: a horvát ügyészség jogsegélykérelmet nyújtott be a magyar ügyészséghez az INA-üggyel kapcsolatban, ám kiadatási kérelemről nincs szó. A jogsegélykérelem elbírálása folyamatban van.

A Népszabadság kedden azt írta, hogy a horvát ügyészség jogsegély keretében kérte Hernádi Zsolt MOL-vezér kiadatását. A horvát főügyészség és az igazságügyi tárca ezt kedden cáfolta, szerintük egyik igazságügyi szerv sem kért kiadatást. Hernádi Zsoltot horvát lapértesülések szerint vesztegetéssel gyanúsítják.

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2011. július 06. 14:49
Eszerint mégis igaz a mondás: "nem zörög a haraszt". Hernádi urat mégsem vezetik körül a kamerák előtt smasszerláncon... vajon miért is nem? Ja, akinek a Jóisten a barátja... :) Meg persze: az "ártatlanság vélelme". Hát igen... az kijár(na) mindenkinek egy jogállamban!!!!
blogen
2011. július 06. 13:38
Nem muszáj az INA-val vesződni, ha meg akarják tartani maguknak tartsák, a kikötőikkel együtt. A MOL pedig némi állami támogatással nekiláthat diverzivikálni a beszerzési forrásait egy Koper kikötőjébe vezető olaj és gázvezetékkel és terminállal, az INA részvények meg menetnek eladásra az oroszoknak, harcoljanak azok ellen a horvátok! :D
bookmark
2011. július 06. 13:33
Tegnap a tozsden a MOL reszvenyek komoly vesztesegget szenvedtek el a Nepszabadsag altal kiadott hazugsag miatt. Itt az ideje peldat statualni es beperelni az ujsagot az okozott karert es plusz meg nem anyagi karteritesert a ceg johirnevenek a bemocskolasa miatt. Akkor irjanak az ujsagok ha pontos informaciojuk van.
is3
2011. július 06. 13:17
hat a Nepszabi tevedett. vagy 5%-ot. a 95% meg ugy van, ahogy irtak. nagyon konnyen lehet, hogy az egesz Szilvasy-fele kemkedesi sztori csak arra kell, hogy errol az INA-s tortenetrol eltereljek a figyelmet. 2012 januar 1-en garantaltan nem Hernadi Zsoltnak hivjak a MOL fonoket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!