Kötcsén is értékel Orbán

2011. június 02. 15:58

A kormány első évét értékeli az immáron kilencedik alkalommal megrendezésre kerülő, fideszes politikus és jobboldali értelmiségiek részvételével zajló, kötcsei pikniken a miniszterelnök.

2011. június 02. 15:58

A nemzeti kormányzás első éve címmel idén is megtartják a kötcsei találkozót június 5-én vasárnap, ahol Orbán Viktor mellett Matolcsy György és Navracsics Tibor értékeli majd a választás óta eltelt időszakot és az ország megújítása érdekében tett lépéseket - közölte Szijjártó Péter, a kormányfő szóvivője és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke. Az alapítvány és a Hermina Szalon által szervezett magánrendezvényen elhangzottakról a sajtót tájékoztatni fogják.

A - nem nyilvános - kötcsei pikniket 2004 óta évente rendezik meg fideszes politikusok és a jobboldali értelmiségi holdudvar részvételével a Somogy megyei Kötcsén. A mostani lesz a kilencedik találkozó, mivel 2010-ben májusban és szeptemberben is tartottak pikniket.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Merlin
2011. június 03. 11:10
Remélem öt év múlva is lesz még Mandiner (és én is), akkor érdekes lesz, hogy fenti kommentelők kit fognak ócsárolni.
mélyszittya
2011. június 02. 22:21
Túlértékel.
johnnyrotten
2011. június 02. 19:07
komolyra fordítva: tényleg röhejes, hogy mennyire utánozza Orbán és a Fidesz húzásait, ötleteit ez a balfék Gyurcsány! Évértékelő, gyűjtőpárt, megjelenés a Facebookon... (Valaki összegyűjthetné a teljes majmolási listát.)
drieno
2011. június 02. 18:58
a kötcsei fideszes összejövetel lassan évtizedes múltra tekint vissza böszme direkt a helyszín mellett vett magának házat tavaly gondolom, a helyszín már úgy be van drótozva, poloskázva, mint anno a moszkvai követségek voltak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!