Meggyanúsították Kazincbarcika polgármesterét

2011. május 10. 19:05

Gyanúsítottként hallgatták ki Kazincbarcika szocialista polgármesterét. Szitka Pétert hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

2011. május 10. 19:05

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság gazdaságvédelmi osztálya hűtlen kezelés bűncselekmény miatt folytatott eljárásban gyanúsítottként hallgatta ki Kazincbarcika polgármesterét. 

Hivatalosan nem lehet tudni, hogy Szitka Péter szocialista polgármestert pontosan mivel gyanúsítják. Az önkormányzat egyik név nélkül nyilatkozó illetékese szerint egy civil szervezet egy évvel ezelőtt jelentette fel a polgármestert gyanús külsős megbízási szerződések miatt. A feljelentők szerint több esetben is teljesítés nélkül fizettek különböző cégeknek, illetve ugyanazon munkát többször is elszámoltak, amivel akár 10 millió forintos kár is érhette az önkormányzatot.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyoooc
2011. május 11. 15:48
Csak hogy értsük egymást a ballibesekkel: a fideszes korrupciót jobban utálom, mint az mszp-st. Tudjátok miért? Mert a Fidesztől jobb teljesítményt várok, nem korrupciót!
buckafej
2011. május 11. 07:27
next-Badellaman-huttinger tengely. Menjetek a kapcsolat.hu- ra és ott nyalogassátok egymás mogyoróit. Sajátos logikátok van: 1. Ha egy fideszest elítélnek, akkor az ügyészség, bíróság független, a fideszes tolvaj. 2. Ha egy szocit elítélnek, akkor az ügyészség, bíróság fidesz kézben van, a szoci ártatlan. Ezt hívják elvakult politizálásnak?
Badellaman
2011. május 10. 22:00
1 év alatt több fideszes képviselő bukott le sikkasztás miatt,mint az elmúlt 20 évben az összes politika pártban egybevéve.
Badellaman
2011. május 10. 21:48
Ez hihetetlen...Még a mai napig nem tudta megemészteni a barcikai fidesz a választási vereséget!? Patkány banda, magukat minősítik. Egyértelmű,hogy Szitka Péter ártatlan, mint minden tisztességes MSZP-s politikust megpróbálnak lejáratni a közvélemény előtt, ami sajnos az esetek nagy részében sikerül is,mert a sok birka szemellenzővel nézi a híreket. Kérdezem én, hány jogerős ítélet született MSZP-s politikusok ügyében a Zuschlag ügyet leszámítva??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!