Van lakásuk, mégis kaptak laktámot

2011. március 17. 11:42

13 parlamenti képviselő annak ellenére vett fel lakhatási támogatást, hogy rendelkeznek fővárosi ingatlannal.

2011. március 17. 11:42

Annak ellenére vett fel 13 képviselő 115 950 lakhatási támogatást, hogy vagyonnyilatkozatukban fővárosi lakásról is beszámoltak - írja a Blikk. A 7 fideszes, 3 MSZP-s és 1-1 jobbikos, LMP-s, illetve KDNP-s politikus februárban megkapta a pénzt.

Valóban szerepel a vagyonnyilatkozatomban fővárosi ingatlan, de azt a családom használja, én Balatonfüreden élek - nyilatkozta a lapnak az MSZP-s Mandur László, aki szerint a költségtérítés esetében az számít, életvitelszerűen a fővárosban él-e, avagy sem. Az számít, hogy a képviselőnek van-e budapesti ingatlan a tulajdonában. Nekem nincs, abban a fiam lakik - közölte a fideszes Csöbör Katalin.

A XI. kerületi ingatlannak csak harmadrésze az enyém. Azt a testvérem gyermekei használták. Budajenőn van házam, de télen sokszor járhatatlanok az utak, parlamenti alelnökként pedig biztosan be kell érnem - mondta a lapnak Balczó Zoltán, az Országgyűlés jobbikos alelnöke.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
küllő
2011. március 17. 18:44
Gondolom ezek a derék "politikusok" szavaztak arról hogy csökkentsék a mozgássérültek, és a gyengénlátók támogatását.
honphibu
2011. március 17. 16:19
Egyébként mit irigykedtek, megdolgoznak a pénzükért! Olvassátok csak! "Nem létező szövegrészt módosított a kormány javaslatára az Országgyűlés tavaly ősszel" http://www.fn.hu/belfold/20110317/nem_letezo_jogszabalyt_modositott/ Hát nem édesek?
Samsa
2011. március 17. 15:45
Csodálatos ez az állandóság a magyar politikai életben. Pedig mennyien áltatják, magukat azzal, hogy most valami változni fog. Nem, nem, soha!
states
2011. március 17. 14:45
Röviden: Na elmentek a bús picsába mind, Balczótól Mandurig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!