Holokauszt-emlékművet koszorúzott a Jobbik - tévedésből

2011. február 25. 14:34

A kitörésről tartott megemlékezést a karcagi Jobbik: egy II. világháborús emlékművet koszorúztak meg. Később azonban kiderült, az emlékművet a holokauszt áldozataira emlékezve emelték. Novák Előd, a Jobbik alelnöke a kurucinfónak elismerte a tévedést.

2011. február 25. 14:34
Tévedésből egy holokauszt-emlékművet koszorúzott meg Novák Előd gárdistái kíséretében - írja a kurucinfo. Novák a becsület napját szerette volna megünnepelni Karcagon: a helyi pártszervezet egy II. világháborús emlékművet választott ehhez. Az emlékművet azonban a holokauszt áldozataira emlékezve állították.
 
„Beszédemben akkor épp azt mondtam, hogy az évnek már szinte minden napjára jut valamilyen holokauszt-megemlékezés, így szép, hogy végre az 1945. februári kitörők előtt is méltó módon tiszteleghetünk. Mármint a karcagi rendezvény létszámára, a színvonalas programra gondoltam; nem erre az amúgy jellemző helyzetre, ami végülis csak alátámasztotta mondandómat” - ismerte el a kurucinfónak a Jobbik elnöke.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2011. február 26. 13:46
Aldozat az aldozat, teljesen mindegy milyen nacio vagy vallas, a koszoru jo helyre kerult.Az emlekezes a fontos.
de karatna
2011. február 26. 09:46
Helytelennek tartom és önrombolónak a magyarázkodást! Hiszen az is a nemzetet ért tragédia volt! Nem azáltal leszünk nagyobb magyarok, markánsabb jobboldaliak, ha szégyennek, tévedésnek tekintjük azt, ha nem a mi köreinkhez tartozó embercsoportok tragédiájáról is megemlékezünk! Ezt az esetet politikai értelemben a JOBBIK nagyon rosszul és önfejű módon, negatívan "értékesítette". Éretlen, önhitt, arrogáns, ostoba politikai magatartása!
magnamater
2011. február 26. 08:39
Eltűnt a beszámoló a kommunizmus áldozatainak parlamenti megemlékezéséről, - a Jobbik koszorúzása fontosabb téma? Szigorították tán a médiatörvényt? Vagy az ellenőrzés még mindég a balliberálisok kezében van?
honphibu
2011. február 26. 08:26
Freudi elkoszorúzás. :DDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!