MSZP: Tegyék közzé az EB levelét!

2011. január 24. 14:57

Arra szólítja fel az MSZP a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, hogy haladéktalanul tegye közzé az Európai Bizottság által küldött levelet.

2011. január 24. 14:57
Az MSZP arra szólítja fel a Navracsics Tibor által vezetett Közigazgatási és Igazságügyi Minisztériumot, hogy haladéktalanul tegye közzé a honlapján az Európai Bizottság médiatörvénnyel kapcsolatos levelének eredeti angol, illetve magyarra fordított szövegét - írta közleményében Mandur László.
 
Az Országgyűlés Kulturális és Sajtóbizottságának szocialista tagja szerint a levél megérkezett, azt át is vették, ám a közvélemény még mindig nem tudja, mi áll a kulcsfontosságú dokumentumban. „Szinte biztosan nem az, amiről Kovács Zoltán kormányzati kommunikációért felelős államtitkár nyilatkozott, hogy a levél csupán technikai jellegű felvetéseket tartalmaz, nem pedig a szólás- és sajtószabadságra vonatkozó kérdéseket” - fogalmaz a közlemény.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tyrker
2011. január 25. 12:26
Igazából én sem értem, hogy miért nem volt képes nyilvánosságra hozni a levelet akár az Európai Bizottság, akár a magyar kormány. Mindenesetre akit valóban érdekel, az így is elolvashatja: https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=0B0r7BthchvpmZjY4ZjQ5NzItNWY3Yi00Mzk2LWIyYjgtYmU1ZGMyMmJiNDk3&hl=hu&authkey=CIC2z8IE&pli=1 Kérdés persze, hogy ez a dokumentum hiteles-e. A hivatalos közzététel pont az efféle kételyeket oszlatná el.
denever
2011. január 24. 19:28
nincs IMF szerződés, ezért nem is lehet közzétenni. :-)
balbako_
2011. január 24. 17:37
Na mi az? Most akkor haverok, vagy nem haverok ott az EU-ban? Vagy komoly dolgokban nem állnak velük szóba?
balbako_
2011. január 24. 17:37
Na mi az? Most akkor haverok, vagy nem haverok ott az EU-ban? Vagy komoly dolgokban nem állnak velük szóba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!