Házi őrizetben Lelovics Ottó

2010. november 24. 18:23

A BKV ügyben érintett Lelovics Ottót házi őrizetbe helyezték, előzetes letartóztatását megszüntették. A kommunikációs szakembert különösen nagy vagyoni kárt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsítják.

2010. november 24. 18:23

A Pesti Központi Kerületi Bíróság megszüntette Lelovics Ottó előzetes letartóztatását és házi őrizetbe helyezte a BKV-ügyben érintett kommunikációs szakembert. Lelovics Ottót Hagyó Miklós főpolgármester-helyettessel és Horváth Évával egyidőben, május 14-én tartóztatták le.

Lelovics Ottót bűnszervezetben elkövetett, különösen nagy vagyoni kárt okozó hűtlen kezeléssel gyanúsították meg. A BRFK korábban közölte: L. Ottót úgy foglalkoztatták egy külső kommunikációs cégnél, hogy havi kétmillió forint értékű bérköltségét a BKV finanszírozta. Lelovics állítólag különösen nagy kárt okozott szükségtelen és indokolatlan szerződések megkötésére kiadott utasításokkal is.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2010
2010. november 24. 18:56
minek aprózni, egyszere kellene bevinne a tróger csavargaó bandát, gyurcyánnyal az élen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!