Ügynök volt az újpesti főszerkesztő?

2010. október 02. 18:18

A Városi Újságot szerkesztő Esti János tagadja a vádat.

2010. október 02. 18:18

Az újpesti szocialistákat támogató, időszakosan megjelenő helyi lap főszerkesztőjének neve megegyezik egy, az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltára nyilvántartása szerint 1973-ban beszervezett III/III-as ügynökével – írja a Magyar Hírlap. A lap szerint az édesanyjuk neve is ugyanaz, az ügynök Fóti néven dolgozott és többek között Nagy Imre temetéséről is jelentett.

Esti János a lap kérdésére tagadta, hogy az állambiztonságnak dolgozott volna, a beszervezési kartont hamisítványnak nevezte.

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bmucsai
2010. október 02. 22:00
"beszervezési kartont hamisítványnak nevezte. " Honnan volt pénze a papír és a tinta laborvizsgálatára, meg a szakértői díjakra? Ez baromi időigényes, drága mulatság! Ráadásul ilyen expressz gyors szakvélemények........
Dr. Kotász
2010. október 02. 21:09
Fedettpályás, tájékozódási búvárúszó
miloka
2010. október 02. 20:32
S most mi ezzel a probléma? Logikus, hogy a szocikat támogatja az ilyen valaki. Nem tudom melyik újság főszerkesztője, de majd a tulaj dönt a sorsáról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!