Perelne a Jobbik

2010. október 25. 15:40

Több kormányzati intézkedést is aggályosnak tart a Jobbik, a radikális párt jogi lépésekre készül - mondta el Novák Előd alelnök.

2010. október 25. 15:40

Arcátlanok és a kormányfő által meghirdetett ideológiával ellentétesek egyes kormányzati megbízások - mondta el Novák Előd. A Jobbik országgyűlési képviselője a légifotó-pályázat kiírási körülményeit, az isztambuli Csontváry-kiállítás szállítmányozási feltételeit, illetve a korábban Pintér Sándor belügyminiszter tulajdonában álló Civil Biztonsági Szolgálat megbízási szerződésit is aggályosnak tartja. A politikus közölte: pártja jogi lépéseket tesz az ügyben.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kaducsa
2010. október 25. 20:59
"Arcátlanok és a kormányfő által meghirdetett ideológiával ellentétesek egyes kormányzati megbízások - mondta el Novák Előd. " Ez jogi kategória?
drkovax
2010. október 25. 16:00
Tegyen. Mi tartja vissza ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!